reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

reklama
Gratuluję udanych wizyt!!

Wczoraj byliśmy na usg. Okazuje się, że jednak potwierdziła się dziewczynka (uff, nareszcie na pewno;-)). Wszystko jest dobrze, maleństwo już duże, stopa mierzy 8cm!! Waży około 3150+/- 450 g, więc jest sporą dziewczynką;-). Termin z usg przesunął się na 1 maja, ale mam nadzieję, że przeczeka chociaż majówkę jeszcze w brzuszku. No i jestem bardzo szczęśliwa, bo wszystko jest ok, mała dobrze ułożona. Mam nadzieję, że już się nie przekręci w ostatniej chwili. Tak nam pięknie pokazała buźkę, że aż się wzruszyłam... Jeszcze tylko zostałam wysłana do okulisty (bo jestem krótkowidzem), w celu sprawdzenia, czy poród naturalny nie zaszkodzi moim oczom. Mam nadzieję, że nie i że będę mogła rodzić sn, ale okaże się w pn.

gratuluję udanych wizyt:tak:
szok normalnie jak te ceny za wymaz się różnią:szok: ja też robiłam prywatnie i tylko 30zł.
martaik no właśnie super by było jak byśmy z terminami trafiły:-D tym bardziej że obie cc, było by super:-) zobaczymy jak to wyjdzie:-)

Agasim gratuluję udanej wizyty i dużej dziewczynki:tak: Śliczne będą te małe stópki, fajnie ze zmierzyli, tak sie kiedys zastanawiała ile cm będa mieć;-)

agasim
gratuluję:tak:
a ja też po wizycie i hurrrraaa mały głową w dole:-) ciśnienie ok mocz w porządku serducho pięknie było słychać za dwa tygodnie mam umówioną wizytę w birth centre i jeżeli nie będzie przeciwskazań to tam będę rodzić a tam atmosfera jak w domu nawet po ogrodzie można chodzić i jęczęć:-D

odebralam wyniki - mocz, morfologie, mg, fe i toxo. Wsyztsko w normie. Toxo ponizej. A najwazniejsze ze bialka jak na razie w moczu nie ma i oby nie bylo do konca

reklama
Super Kilolek - ja też z trwogą na to białko patrzę i na razie brak, z 3 objawów kwalifikujących mnie do cc mam dwa - obrzęki i nadciśnienie - jak pojawi się białko nie gadają ze mną tylko na stół. Za to w tym tygodniu mam nową postać na wynikach siuśków - b.liczne szczawiany - ponoć to zwiastuje kamyki...

Do góry