reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co się dzieje w tych przedszkolach? Wmawiają dzieciom "dysmózgowie"

Ale zwroc uwage :D o matko...
Cale zycie trzeba sie uczyc a nie w miejscu stac..Te alergie to rozne przyczyny a to geny powietrze, chemia ktora zjadamy..jeszcze jedna rzecz ale lepiej sie nie odzywam haha
A potwierdzone ?.Jak sie objawia u Ciebie?
Tzn po wypiciu mleka,lodow,masla jogurtu mam sraczke :D i to mega.. robilam taki test tyg ze nie jadlam nabialu.. i po tyg zjadlam i znowu na ubikacji wyladowalam ;)
Ogolnie to co rozpylaja w powietrzu ,nie kiedy pewnie widzisz ,leci samolot i po chwili ten dym znika, a nie raz utrzymuje sie kilka godzin i te drugie wlasnie to sa chemikalia poczytaj o tym.. ogolnie czlowiek czlowieka truje.. w zywnosci tez duzo chemii.. moze przez to te alergie..

reklama
Ja nie śmieję z tych ludzi, mnie szokuje jacy oni są! Możesz mówić, że uważam się za wszystko wiedzącą, ale żeby ponad połowa dzieci w przedszkolu była na coś chora to już normalne nie jest (chyba że było by to przedszkole specjalne, a nie jest). Mogłabym zrozumieć, że czasami zdarza się że ktoś jest na coś chory nawet jak fizycznie po nim nie widać. Przecież skądś wariaci i ci inni się biorą. Ale na Boga, nie pół grupy w przedszkolu! I to jeszcze dzieci w dodatku. To już jest przesada.
No to zadaj sobie pytanie z czego tak moga chorować.Przyczyn jest duzo a jedna zwłaszcza .Patrz sie na siebie.

Tzn po wypiciu mleka,lodow,masla jogurtu mam sraczke :D i to mega.. robilam taki test tyg ze nie jadlam nabialu.. i po tyg zjadlam i znowu na ubikacji wyladowalam ;)
Ogolnie to co rozpylaja w powietrzu ,nie kiedy pewnie widzisz ,leci samolot i po chwili ten dym znika, a nie raz utrzymuje sie kilka godzin i te drugie wlasnie to sa chemikalia poczytaj o tym.. ogolnie czlowiek czlowieka truje.. w zywnosci tez duzo chemii.. moze przez to te alergie..
Kochana czytam czytam ja wszystko wiem.;) Ale ludzie takze sie z tego smieja takze wiesz...

Ale zwroc uwage :D o matko...
Cale zycie trzeba sie uczyc a nie w miejscu stac..Te alergie to rozne przyczyny a to geny powietrze, chemia ktora zjadamy..jeszcze jedna rzecz ale lepiej sie nie odzywam haha
A potwierdzone ?.Jak sie objawia u Ciebie?
Jaka jeszcze rzecz? Bo ciekawa jestem :p

Kochana ,nie bede nikogo bronic, ale widzialam wiele matek ktore robia zadania za dzieci ,ktore sa leniwe po prostu i tlumacza to dyslekcja czy czyms innym.. tzn nie mowie tu o powaznych chorobach tylko takich ktorych za moich czasow naprawde nie bylo ;) wiesz ja tez porownuje co bylo kiedys ,a co jest teraz i stwierdzam ze spoleczenstwo sie stacza niestety.. co nie znaczy ze stoje w miejscu ;) moja corka jest dobrze wychowana,dobrze sie uczy bo nie pozwolilam jej po lekcjach grac i sie bawic,nie robilam zania zadan, a kazalam sie uczyc,a po nauce mogla robic co chce.. musi byc wychowanie i musza byc zasady.. ;) ja mam takie zdanie i moja corka nie jest przez to szydercza i nie nasmiewa sie z innych ;)
O to właśnie, z tym odrabianiem lekcji za dziecko też sama widziałam jak mamusie tak robią. A dodam, co może was zaszukuje, bo już mnie osądziłyście jako kobietę która znęca się nad dzieckiem - nigdy swojego syna nie uderzyłam (żadnego klapsa, paska nic, nawet nie krzyczę, bo nie ma potrzeby). A to co wspomniałam że dziecko by się uspokoiło jakby w tyłek dostało co ma niby ADHD, to po prostu jest już na tyle nie wychowane że nic innego już by nawet nie pomogło. Mój syn był wyvhowywany od maleńskości, to i bicia żadnego nie ma.

reklama
Do góry