reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co się dzieje w tych przedszkolach? Wmawiają dzieciom "dysmózgowie"

Dokładnie nie obwiniaj sie :) Nie jestes wstanie tego przeskoczyć..
Od dziecka?
Od dziecka mialam dejavu i zaniki pamieci ale sporadyczne.. po slubie,przy silnym stresie pojawil sie atak,byc moze ze i w dziecinstwie mialam w nocy,tego nie wiem bo spalam zawsze sama ;) i potwierdzili padaczke skroniowa.. :)

reklama
@Kami079 o ile dobrze zrozumiałam Twojego posta pierwszego, to chodzi Ci o to, że jak już dziecko jest rozbrykane i rozpedzone to rodzice szukają przyczynę być może chorobę na siłę?

Czasami tak jest niestety.
O ile o to chodziło.

Być może siostra mi o takim przypadku mowila, 4 letnia dziewczynkę rodzice leczyli przeszło 2 lata na ADHD. Okazało się dosyć nie dawno, że dziecko nie ma ADHD tylko niedosluch. Po wszystkich badaniach jakie robili to wyszło. Ma aparaty słuchowe w uszach i teraz zachowuje się normalnie.

Takie szukanie choroby na sile to niestety magia Internetu działa.
Z dzieckiem jest coś nie tak, mamusia patrzy i ooo sama postawiła dziecku diagnozę i fruu do lekarza.
A lekarz przecież sugeruje się obserwacją matki lub ojca.

Nie wiem po co były te hejty na Ciebie.

@olcia1718 i @Ewka34 ddosłownie wasza dyskusja na temat srania i alergii była The best:D dzięki za poprawę humoru;)
Srania? No sorry uwazasz ze miała racje ? i dajcie spokoj z tymi matkami internetu bo to nudne. W dobie internetu mozna niejedna madra rzecz wyczytać. Nawet lekarze maja swoje profile blogi..Rozumiem ze matka nie lecaca z byle pierdnieciem do lekarza to matka.internetu? Akurat tutaj dyskutować mi sie nie chce bo wiem ze nie ma sensu:)
Ja nie szukam u dziecka choroby na siłę a na necie siedze xd Mam zdrowe dziecko.

Srania? No sorry uwazasz ze miała racje ? i dajcie spokoj z tymi matkami internetu bo to nudne. W dobie internetu mozna niejedna madra rzecz wyczytać. Nawet lekarze maja swoje profile blogi..Rozumiem ze matka nie lecaca z byle pierdnieciem do lekarza to matka.internetu? Akurat tutaj dyskutować mi sie nie chce bo wiem ze nie ma sensu:)
Ja nie szukam u dziecka choroby na siłę a na necie siedze xd Mam zdrowe dziecko.
No ja mowilam o sraniu w nietolerancji laktozy :D

Trzeba umiec z internetu korzystać. Z reszta sama to robisz. I rodzice leczyli na adhd bo byc moze lekarz postawił zła diagnozę a nie ze rodzice tak wymyślili .
Czasem matka jak sama nie docieknie to nic z tego nie ma i taka prawda.

@Kami079 o ile dobrze zrozumiałam Twojego posta pierwszego, to chodzi Ci o to, że jak już dziecko jest rozbrykane i rozpedzone to rodzice szukają przyczynę być może chorobę na siłę?

Czasami tak jest niestety.
O ile o to chodziło.

Być może siostra mi o takim przypadku mowila, 4 letnia dziewczynkę rodzice leczyli przeszło 2 lata na ADHD. Okazało się dosyć nie dawno, że dziecko nie ma ADHD tylko niedosluch. Po wszystkich badaniach jakie robili to wyszło. Ma aparaty słuchowe w uszach i teraz zachowuje się normalnie.

Takie szukanie choroby na sile to niestety magia Internetu działa.
Z dzieckiem jest coś nie tak, mamusia patrzy i ooo sama postawiła dziecku diagnozę i fruu do lekarza.
A lekarz przecież sugeruje się obserwacją matki lub ojca.

Nie wiem po co były te hejty na Ciebie.

@olcia1718 i @Ewka34 ddosłownie wasza dyskusja na temat srania i alergii była The best:D dzięki za poprawę humoru;)
Hyhy cala przyjemnosc po naszej stronie :D
Ja wlasnie zrozumialam posta autorki podobnie jak Ty ;)

reklama
No ale co w tym śmiesznego?;) Ze o tym pisalysmy;) No tak znowu przecież jesteśmy najmadrzejsze i internetow sie naczytalysmy haha
Ja tam czytam tylko gazety dla mam ksiazki i słucham mądrych lekarzy;)
Wiesz ogolnie mowi sie rozwolnienie albo cos takiego.. malo kto wprost pisze jak ja --> sraczka :D

Do góry