reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Moja dzidzia

Załączniki

• 1456170191020.jpg
    1456170191020.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 115
  • 1456170205108.jpg
    1456170205108.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 100
reklama
Mam nadzieje, ze nie :-) córka ważyła 3.200 mam nadzieje ze teraz syn nie przekroczy 3.5-3.7 kg :-) ja drobna jestem i 4kg z siebie nie wydusze.

Z ta waga to roznie, mnie wszyscy straszyli ze jak corka wazyla 4,5kg to drugie wiecej, a synus urodzil sie z waga 3,8kg. Obydwa porody sn :)
Gratuluje udanych wizyt :)

Iwonaimaja śliczna buźka, gratuluje wizyty :)
Jodelka bardzo mi przykro, ale nie stresuj się i umów do innego lekarza, trzymam kciuki:*
MalinowaMarta Powodzenia na usg :)
Ewelinka gratuluje wizyty i chłopca, super że będzie parka :)
Patuska gratulacje udanej wizyty:)
Doris śliczny chłopiec :)
Ja połówkowe mam dopiero 07.03 ale dzięki podglądaniu waszych szybciej zleci :)
Trzymam kciuki za wszystkie przyszłe wizyty:)

Piękne zdjęcia muszę w końcu wsadzić moje tylko jak?? hehe
Wizyty udane widzę ale fajnie połowa już za nami tylko czekać na nasze maleństwa :)

@patuska ja również nie zazdroszczę sytuacji z lekarzem,ciesz się, że dzieci mają się dobrze

@Ewelinka_ @doris ciesze sie z wami rowniez. chlopaki niech rosną

@iwonaimaja, ok, to bedziemy miec niespodzianke jak urodzisz to powiesz nam prawda?

@sarka2016, a u ciebie wiesz kto mieszka?

@MalinowaMarta powodzenia na wizycie

nasze szczęscie ma 170 gramów i najprawdopodbniej to dziewczyna. ale pewności na 100% nie ma, bo nożki zaciskała mocno i nie dało się dokładnie sprawdzić. ładnie się rozwija, lekarz zmniejszył mi duphaston na 1 tabletkę dziennie i mam brać zelazo bo mam początki anemii oraz zurwait by uniknąć infekcji.
a i wczoraj lekarz bardzo ładnie pokazał nam przeponę i ją widziałam, to co jest w klatce piersiowej jest w klatce a to co w brzuszku jest w brzuszku. no ale wrodzona przepuklina przeponowa to tak rzadka wada, na swiecie jest jedna rodzina, ktora miala tego pecha dwukrotnie. W stanach, ale w Stanach duzo wiecej takich przypadkow maja niz w Europie.

kolejna wizyta w marcu przed warszawa. a polowkowe dopiero w drugiej polowie marca mam.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry