iwonaimaja
Fanka BB :)
bpd 7,03cm
ofd 9,31
hc 26,25
ac 23,03
fl 5,19
ofd 9,31
hc 26,25
ac 23,03
fl 5,19
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam 3 rodzeństwa, nie wyobrażałam sobie mieć jedno dziecko (choć nikogo nie oceniam i nie namawiam), a cieszę się niezmiernie że mam dwie córeczki. Wspólnie się bawią, starsza pomaga w domu, młodsza też zaczyna mieć takie zapędy. I pisałam tu już o tym, ale bardzo bardzo chciałam mieć syna..... Nie mogłam przestać o tym myśleć, to była moja obsesja. A jak widziałam małe dziecko, niezależnie od płci, to myślałam sobie: jak to?? ja miałabym już nie być w ciąży?? niemożliwe!! No i udało się, jest ciąża, jest i chłopiec.....Mam nadzieje, że ktoś tam na górze nie pomyśli sobie, że już wyczerpałam swój limit szczęścia ;-)
Duże, duże. Blixniaki zwykle jednak rodza się mniejsze, a one wcale nie odstają od naszych pojedyńczych! Słuchaj lekarki i nie martw się, no chyba wie co mówi ;-)
Ja mam 3 rodzeństwa, nie wyobrażałam sobie mieć jedno dziecko (choć nikogo nie oceniam i nie namawiam), a cieszę się niezmiernie że mam dwie córeczki. Wspólnie się bawią, starsza pomaga w domu, młodsza też zaczyna mieć takie zapędy. I pisałam tu już o tym, ale bardzo bardzo chciałam mieć syna..... Nie mogłam przestać o tym myśleć, to była moja obsesja. A jak widziałam małe dziecko, niezależnie od płci, to myślałam sobie: jak to?? ja miałabym już nie być w ciąży?? niemożliwe!! No i udało się, jest ciąża, jest i chłopiec.....Mam nadzieje, że ktoś tam na górze nie pomyśli sobie, że już wyczerpałam swój limit szczęścia ;-)
No nie chciało mi się dupy ruszyć ale zaraz napiszę[emoji12] [emoji12]Needi, GRATULACJE!!! miałas wizytę dziś? Możesz podać mi te wymiary co pisałam wyżej