to Lizzy ma nie dzidziuś, chyba że ja źle doczytałam?Aga- ciesz się, że masz terminzawsze to już psychicznie wiesz na co się nastawić tzn. co do dnia. Ja jak sn to siedzę jak na bombie
Lizzy- będzie ok a co ma z nerkami dzidziuś???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to Lizzy ma nie dzidziuś, chyba że ja źle doczytałam?Aga- ciesz się, że masz terminzawsze to już psychicznie wiesz na co się nastawić tzn. co do dnia. Ja jak sn to siedzę jak na bombie
Lizzy- będzie ok a co ma z nerkami dzidziuś???
ladnie rosnieJa już po wizycie. Mała się nie odwróciła i waży 2800. Cesarka wstępnie 23 w dzień ojca [emoji5] tak ja wybrałam jutro mam przypomnieć jej smsem termin cc. Chciała wcześniej mi dać termin. Szczerze powiem że dziwnie się czuję z myślą że to ja dyktuje kiedy ma przyjść na świat a nie natura. Szkoda mi dziecka bo tam mu dobrze i zawsze to ono dyktowało kiedy już ma dość brzucha. Eh widzę że masło maślane wyszło z tego mojego postu. [emoji57]
Ale pewnie więcej niż 3 kg nie będzie ważyć. Moja dwie córki urodziły się z małą wagą. Do porodu sn idealne [emoji6]ladnie rosnie![]()
tez bym chciala takiego maluszka a u nie to klucha rosnieAle pewnie więcej niż 3 kg nie będzie ważyć. Moja dwie córki urodziły się z małą wagą. Do porodu sn idealne [emoji6]