Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Fazerkamm, wszystko będzie dobrze, trzymam za Was kciuki.
Ja dziś byłam na wizycie. Wymiary dzidzia dalej są rozjechane, ale idą w dobrą stronę. Lekarz mówi że jest ok, chociaż główka już w 40 tygodniu, a nóżki w 36.
Mam też od razu jechać do szpitala w razie skurczy, bo mam bardzo cienką bliznę po cc i grozi rozerwaniem. Spytałam, co by było gdyby pękła - dziecko z zawartością macicy wpadłoby do moich trzewi. Trochę mnie zmroziło, tak więc muszę robić wszystko żeby nie było skurczy.
Dostałam fajną fotkę, dzięki której nie ma wątpliwości, że to facet. Tatuś dumny, że to po nim syn tak chojnie obdarzony[emoji14]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Migotka ja Cię proszę odpoczywaj jak najwięcej. Opis straszny trochę. Ty masz cc zaplanowane?Fazerkamm, wszystko będzie dobrze, trzymam za Was kciuki.
Ja dziś byłam na wizycie. Wymiary dzidzia dalej są rozjechane, ale idą w dobrą stronę. Lekarz mówi że jest ok, chociaż główka już w 40 tygodniu, a nóżki w 36.
Mam też od razu jechać do szpitala w razie skurczy, bo mam bardzo cienką bliznę po cc i grozi rozerwaniem. Spytałam, co by było gdyby pękła - dziecko z zawartością macicy wpadłoby do moich trzewi. Trochę mnie zmroziło, tak więc muszę robić wszystko żeby nie było skurczy.
Dostałam fajną fotkę, dzięki której nie ma wątpliwości, że to facet. Tatuś dumny, że to po nim syn tak chojnie obdarzony[emoji14]
Zawsze to w piątek. Uważaj na siebie.Dziękuję dziewczyny.
Flammie, to oby doczekać do przyszłego czwartku.
Needi, tak, cc w planie 7 lipca.
Starszaka na razie wysłałam do babci, żeby troszkę poodpoczywać, ale już dzwoni do mnie, że chce wrócić w piątek bo się jej nudzi. No to naodpoczywam się po zbóju.
Gratulacje Kochana!Dzisiaj o 13 przyszla na świat Helenka. 3.5 kg i 56 cm szczęścia [emoji1] jak się ogarne to się odezwe .
Ściskam was mocno i za wszystkie trzymam kciuki ! [emoji1]:*
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
serio zaraz sama tu zostanę. W którym tygodniu?Dzisiaj o 13 przyszla na świat Helenka. 3.5 kg i 56 cm szczęścia [emoji1] jak się ogarne to się odezwe .
Wow normalnie dziewczyny rodzicie expres. Super gratuluję.Dzisiaj o 13 przyszla na świat Helenka. 3.5 kg i 56 cm szczęścia [emoji1] jak się ogarne to się odezwe .