• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Aga to jak juz ma się dwoje dzieci tej samej płci to trzecie mogliby faktycznie być już odmiennej! Obyście mieli tego synka. Ja to podziwiam rodziny gdzie maja więcej niż dwoje dzieci

Błękitna gratulacje! to się wymienimy po porodzie i będzie wszystkim grało! Hahaha oczywiście to żart żeby nie było... [emoji12]

Nie oddaje cipeczki :P

Błękitna_Orchidea a masz już jedną córeczkę? Bo ja mam dwie i teraz z 3 w ciąży jestem. Celowałam w chłopaka zobaczymy :) mąż mój tylko na chłopca liczy hehe

Mam córkę 3 latka ma :-) i mąż baaaaaardzo chciał syna a powiedział, że jak będzie córka to będzie plodzil do skutku... JASNE! Ja po ciąży się zaszywam.

Aga30+ nie martw się różnica u mnie w domu było 14 lat między mną a siostra a 10 między bratem a siostra i jedno jest pewne kochamy ja z bratem najbardziej na świecie!!!!!!

Hej dziewczyny!
ja dzis odebrałam wyniki badan prenatalnych, wizyta za 2 tygodnie i troche sie denerwuje czy wszystkook bo nie wiem jak odczytac badania jedyne pocieszenie jest takie ze na koncu pisze Ryzyko trisomii 13, 18 i 21 niskie na podstawie badania usg wywiadu i testu podwójnego PAPPA, B-HCG. brak wskazań do amniopunkcji.
Wiec mam nadzieje ze jest ok! ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry