madziolina_p
Fanka BB :)
Ja zaczynałam przy wzroście 170 z wagą 59.8 a dziś mam niecałe 61
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana bierz lactovaginal dla kobiet w ciąży bezpieczny....zaraz po antybiotyku serię z tydzień czy dwa tego potem raz w tyg albo dwa. Sprawdzony sposób przed staraniami walczyła prawie rok z nawracającymi grzybicami a przyczyną tego były częste anginy potem zanim usunelam migdały to zrobiłam sobie taką kuracje lactovaginalem i od tamtej pory cisza. Teraz w ciąży biorę sobie raz w tygodniu i jest ok póki co...U mnie na wizycie ostatnio okazało się ze mam infekcje, w sb wzielam ostatnia tabletke a znowu czuje, ze mam infekcje(
Boszz jakie tu same chodzinki...mające 5 z przodu w kg......no to ja już nic nie powiem![]()
Gwiazda to jak tyłek pokazała to płci nie było widać? Czy Ty już wiesz, bo nie pamiętam?
@Gwiazda_237 ja juz pytalam, ale nie zakodowalam odpowiedzi, czemy ty tak czesto masz te wizyty?