reklama

serio zaraz sama tu zostanę. W którym tygodniu?
Co najwyzej ze mna
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ja tez sie jeszcze nigdzie nie wybieram 

to jesteście całe trzyJa tez sie jeszcze nigdzie nie wybieram
Kaskaw
Fanka BB :)
Jutro bylby skonczony 38,w karcie mam jeszcze 37 wpisane..serio zaraz sama tu zostanę. W którym tygodniu?
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
I ja po wizycie Szyjka skrócona ale dalej wszystko pozamykane. Łożysko się starzeje ale nie jest źle. Mam zezwolenie na odwiedzanie Tarzana i to nawet ze wskazaniem
 Szyjka skrócona ale dalej wszystko pozamykane. Łożysko się starzeje ale nie jest źle. Mam zezwolenie na odwiedzanie Tarzana i to nawet ze wskazaniem  Młody ma ok 3200 więc też spoko
 Młody ma ok 3200 więc też spoko  to teraz działamy żeby pojawił się jak najszybciej
 to teraz działamy żeby pojawił się jak najszybciej 

aleksandra1
u mnie również na razie nic sie nie dzieje, wiec jestesmy 4 
Jodełka a co masz dokładnie na myśli pisząc działamy ? jakieś sprawdzone sposoby ?
 jakieś sprawdzone sposoby ? 

Jodełka a co masz dokładnie na myśli pisząc działamy ?
madziolina_p
Ja jutro mam wizyte i pewnie tez powie, ze nic, zobaczymy. Ja z Wami dziewczyny na lipiec
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama

Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
No ja też na lipiec. Natury sie nie oszuka.... Mój organizm trzyma wszystko do terminu. Po kolei.
Byłam dzis na wizycie i nie widać zbliżającego się porodu. Raczej wszystko wysoko. Za to Synuś niemały, bo 3500-3700 juz waży.... :O A u mnie skończony 38tc! Jeszcze przez 2 tyg może urosnąć! Obie moje dziewczynki ważyły 3500 gdy się urodziły! A rodziły się kilka dni PO terminie - teraz też pewnie tak będzie.... Lekarz mówi, no może...no niekoniecznie.....zobaczymy.....tttiiiaaa.....juz swoje wiem. W sumie to co innego mi powie?? Przecież to byłoby wróżenie z fusów.
Kolejna wizyta za tydzień, 8 lipca, to będzie piątek. Wtedy mamy się umówić co i jak i zobaczyć ile jeszcze urósł. Jak nic sie nie będzie działo, to 13 lipca (w dzien terminu) mam się zgłosić do szptala. Na patologię - i tam będą myśleć co ze mną zrobić.... Czy wywołać - ale po cc będą się bać podać oxy czy ciąć.....
Moja blizna na szczęście nie budzi zastrzeżeń. Więc póki co, mogę rodzić sn.
Panna migotka - rozumiem, że się wystraszyłaś, ale niezwykle rzadko dochodzi do pęknięcia, rozejścia się blizny.....Dziewczyny rodzą sn i po dwóch cięciach. Spokojnie, nie ma co panikować, ale nie można też nic bagatelizować.

Byłam dzis na wizycie i nie widać zbliżającego się porodu. Raczej wszystko wysoko. Za to Synuś niemały, bo 3500-3700 juz waży.... :O A u mnie skończony 38tc! Jeszcze przez 2 tyg może urosnąć! Obie moje dziewczynki ważyły 3500 gdy się urodziły! A rodziły się kilka dni PO terminie - teraz też pewnie tak będzie.... Lekarz mówi, no może...no niekoniecznie.....zobaczymy.....tttiiiaaa.....juz swoje wiem. W sumie to co innego mi powie?? Przecież to byłoby wróżenie z fusów.
Kolejna wizyta za tydzień, 8 lipca, to będzie piątek. Wtedy mamy się umówić co i jak i zobaczyć ile jeszcze urósł. Jak nic sie nie będzie działo, to 13 lipca (w dzien terminu) mam się zgłosić do szptala. Na patologię - i tam będą myśleć co ze mną zrobić.... Czy wywołać - ale po cc będą się bać podać oxy czy ciąć.....
Moja blizna na szczęście nie budzi zastrzeżeń. Więc póki co, mogę rodzić sn.
Panna migotka - rozumiem, że się wystraszyłaś, ale niezwykle rzadko dochodzi do pęknięcia, rozejścia się blizny.....Dziewczyny rodzą sn i po dwóch cięciach. Spokojnie, nie ma co panikować, ale nie można też nic bagatelizować.