Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no mi mojego meza tez szkoda, ale co mam sie zmuszac tez bezsensu; ja mam ochote jak mam plodne,a tak seks moze nie istniec tez wole isc spac, czy poczytac, strszne to jest z drugiej strony jak tam ma byc do konca zycia to wspolczuje nam obu ja to bym chciala chciec ;-)
U mnie podobnie jak u większości zazwyczaj ochoty brak co mnie niesamowicie wkurza, jednak D nie daje się tak łatwo spławiać i często jest bardzo przyjemnie. D się denerwuje czasami że nigdy nie wychodzi inicjatywa z mojej strony, tylko zawsze z jego
O Jezusie Brodaty!!! Tak dawno na bb nie zaglądałam, a tu taaaaaaaki wypasiony wątek! Kamień mi dziewczynki z serca spadł, bo widzę, że nie jestem sama z tą dziwną przypadłością. Ochoty ze świeczką szukać. Czasami znajdę, nie powiem, ale ostatnimi czasy moje życie to totalny chaos i bieganina, wieć jak znajdę odrobinkę czasu dla samej siebie, to jestem przeszczęśliwa. Małżonek trochę mniej Ale dajmy radę.
eeee..a u nas odwrotnie ale mamy inne przeszkody..łózkowe..muszę zakupić materac bo pod naszym starym załamuje się dno łóżka... no i sami wiecie...być ostrożnym trza