reklama
Z tego co wiem, to o ile nie ma wyraźnych przeciwskazań (czytaj-pan doktor dał Ci szlaban) nie plamisz i wogóle jest wszystko OK to nie ma żadnych przeszkód. Tym bardziej jeśli masz na to ochotę. wyszalej się teraz , bo powinno sę unikać seksu sześć tygodni przed i sześć tygodni po porodzie. Przed- ze względu na dziecko, po- ze względu na Ciebie (musisz się wygoić)
Elżbietka
mother of two sons&angel
ja ochote mam, maz też. ale oboje troszke boimy się. no sexujemy sie tak delikatnie 
Elżbietka
mother of two sons&angel
no i koniec z seksowaniem sie
. przez to palmienie.
zastanawiam sie tylko czy sam stosunek zakazany czy orgazm tez?? zapomnialam zapytac doktora :
zastanawiam sie tylko czy sam stosunek zakazany czy orgazm tez?? zapomnialam zapytac doktora :
;D
Spokojnie.. Malenstwo jest chronione lepiej niz nam sie wydaje..
Poza tym szalej dziewczyno bo nie dosyc ze pozniej bedzie polog to mozesz nie miec checi na zblizenia.. dlaczego? sama nie wiem.. ostatnio tak z mezem mielismy.. ale jest coraz lepiej...
Bliskosc jest wazna.. ale jesli sama bedziesz czula ze to moze zagrozic w jakis sposob dzidziusiowi to bez przymusu.. tatus powinien to zrozumiec..
przeciez mamy po cos ten instynkt i ten 6 zmysl
Buziaki
Zycze miłosci
Spokojnie.. Malenstwo jest chronione lepiej niz nam sie wydaje..
Poza tym szalej dziewczyno bo nie dosyc ze pozniej bedzie polog to mozesz nie miec checi na zblizenia.. dlaczego? sama nie wiem.. ostatnio tak z mezem mielismy.. ale jest coraz lepiej...
Bliskosc jest wazna.. ale jesli sama bedziesz czula ze to moze zagrozic w jakis sposob dzidziusiowi to bez przymusu.. tatus powinien to zrozumiec..
przeciez mamy po cos ten instynkt i ten 6 zmysl
Buziaki
Zycze miłosci
Elżbietka
mother of two sons&angel
tak, wiem....
tylko od wczoraj mam plamienie, dlatego pytam.
chce i boję sie :
tylko od wczoraj mam plamienie, dlatego pytam.
chce i boję sie :
oto moja rada....
jesli masz obawy no i te plamienia ktore nie powinny sie pojawiac w czasie ciazy to lepiej odstawic przyjemnosci na dalszy plan..
udaj sie do ginekologa i mu o tych dolegliwosciach opowiedz..nie zaszkodzi...
a tak a propos.... przeciez sa rozne sposoby aby przyszlej mamie i przyszlemu tatusiowi bylo przyjemnie
prawda?? 
jesli masz obawy no i te plamienia ktore nie powinny sie pojawiac w czasie ciazy to lepiej odstawic przyjemnosci na dalszy plan..
udaj sie do ginekologa i mu o tych dolegliwosciach opowiedz..nie zaszkodzi...
a tak a propos.... przeciez sa rozne sposoby aby przyszlej mamie i przyszlemu tatusiowi bylo przyjemnie
Elżbietka
mother of two sons&angel
no wlasnie o te inne sposoby mi chodzi
. wczoraj byłam u lekarza z plamieniem i byłąm tak zdenerwowana i przestarszona ze nie w głowie były mi przyjemności :
i zastanawiam sie nad tym, ze skoro brzuch mnie nie boli, a plamienie jest minimalne, to czy te "inne" sposoby dla mamusi
nie zaszkodza. chodzi mi o orgazm i ewent skurcze które on powoduje. bo tatusiowi to jakos tam pójdzie ;D 
i zastanawiam sie nad tym, ze skoro brzuch mnie nie boli, a plamienie jest minimalne, to czy te "inne" sposoby dla mamusi
reklama
A mo biedny Fasolkowy Tatuś ma teraz chrzest bojowy z celibatu. Naprawdę nie mam na nic ochoty, tylko spać, spać, i spać. Poza tym ja też doszłam do grona plamiących. Ech, chyba trzeba zadbać o dobro rodziny i zastosować te inne sposoby.