Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
piersi. niestety próbowałam z różnymi smokami i on nie wie nawet co się z nimi robi.
No i jasne nie chcę żeby butla kolidowała z cycem
Słyszałam, że smoki TT dobrze się sprawdzaja w tej roli i można karmić butlą i cycem i dzidzia nie ma problemów. ALE!!! O co chodzi. Bardzo chce dawać mu ze szklanej butli ale no raczej pewne jest że te smoki z TT nie podejdą. Może znacie firmy które produkują szklane i jest szansa że podejdą te smoki?? A może oprócz TT jakaś inna firma też produkuje taki kształ smoczka. Bo ja osobiście nie widziałam. Siedzę w Hiszpanii i tu ciężko mi cokolwiek znalezć. Doradzcie coś dziewczyny

ale co wam powiem ,że zastanawiałam się długo i ostatecznie stwierdziłam, że jak maly zacznie jeść coś wiecej to skończę z cycem. już jestem zmęczona...Kupiłam NUKa wczoraj i odciągnęłam mleko, żeby jeszcze mu pomóc, ale dajcie spokój. Wrzask i tyle. Wygląda na to, że smoki są za długie, mimo że 0-6. Wciągnął smoka i zaczął się dławić-tak jak to u lekarza;-).No i przejdę chyba całkiem na butlę bo oprócz tych kaszek i zupek to i tak mleko w butli się daje nie??Michaś ma tendęcję do płytkiego ssania i przez to mam okropne problemy z piersiami i wydaje mi się że dlatego nie chce smoka, bo każde będą za długie. Smok to smok a cyca może sobie zassać ile mu się chce.Dziś kupiłam z TT. Zobaczymy. To prawda że lepiej odczekać kilkadni przed następną próba?? Czy wszystko jedno...