Lu_cy
Fanka BB :)
Ja czasem brałam nervomix forte, przed jakimś stresujacym wydarzeniem na noc żeby spokojnie przespać.Dziewczyny a co z tabletkami ziołowymi? Brałyście? Jakie polecacie takie lekko uspokająjące?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja czasem brałam nervomix forte, przed jakimś stresujacym wydarzeniem na noc żeby spokojnie przespać.Dziewczyny a co z tabletkami ziołowymi? Brałyście? Jakie polecacie takie lekko uspokająjące?
Kanału nie znam, ale co do jogi zgadzam się w 100%. Teraz trochę to zaniedbałam, ale jak udawało mi się ćwiczyć regularnie to czułam się dużo lepiej. To chyba kwestia pracy z oddechem no i odcięcia się od wszystkich rozpraszaczy. Super sprawa takie pół godzinki przed snem tylko dla siebie. Mi pomogło bardzo na problemy z natłokiem myśli i koncentracją.2. Joga w domu - regularne ćwiczenia (minimum 2 razy w tygodniu) łagodzą nie tylko nerwy ale ogólnie wpływają na pozytywne myślenie, no i fizycznie też czujemy się lepieji co ważne - najlepiej w domowym zaciszu żeby móc być całkowicie sobą i całkowicie się wyluzować, z całego serca polecam kanał na YouTube: Yoga With Adriene [emoji3590] Adriene zmieniła moje życie na lepsze
![]()