reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Dobry wieczor,:-)tylko dzisiaj was podczytam bo tak mnie boli buzia ze nie wyrabiam:-(NickPain przykro mi zpowodu tego co sie dzieje u ciebie,ale tak naprawde to cie podziwiam,bo wyglada na to ze niewiem co by ci musiala zrobic ta kobieta zebys przestal ja kochac:sorry2:a co do corki to uwarzam,ze powiinej walczyc o widzenia,bo ona nie moze ci tego zabronic:no:no to do jutra;-)

za to z rana witam pierwsza, z kawką i życze miłej niedzieli - u nas piekne słońce i kałuże to wybieramy sie na spacer w kaloszach :-p
do później:rofl2:

Dzień dobry przy kawusi i śniadanku. ;-) :-p
Wczoraj wieczorem nie zaglądnęłam,bo zachciało mi się zrobić urodzinowe pazurki,więc zadzwoniłam do jednej dziewczyny i czym prędzej pojechałam,jak tylko Zuzia poszła spać. :-) :-) :-)
Po 23 byłam w domku (bo to 2gi koniec miasta i musiałam wrócić na piechotkę,gdyż autobusy już nie jeździły :angry:),umyłam się i poszłam nyny. :-)

Wczoraj rozmawiałam z G. przez telefon i planujemy trochę zmienić u mnie w kuchni,a co za tym idzie - kupimy stół z krzesłami!!! :-D :-D :-D
Pewnie dziwnie to brzmi,że się tak cieszę,ale ja w domu nie mam stołu. :zawstydzona/y: Tzn. mam,ale na nim stoi w pokoju komputer,a w kuchni to mam taki przedłużony blat - później wkleję fotkę. ;-)

A tak w ogóle,to moje Słońce zaspało dzisiaj do szkoły - właśnie dostałam smsa. :-D :-D :-D :-p

dzien dobry:))
witam sie z kawusia.
ja dzis do 10 siedzialam w pizamie, jakiegos lenia mam.

Agutka widze przemeblowanko sie szykuje,a stol anpewno sie przyda do wspolnych posilkow:))

Niunia zeby ci to jak najszybciej przeszlo!!

u nas wlasnie zaczal apdac deszcz, wiec zapowiada sie niedziela w domku.

Ola,taaak. :-D Już się doczekać nie mogę,kiedy go kupimy i Nam przywiozą! :-) :-) :-)

U Nas dziś świeci słonko. :-D Szkoda,że G. po szkole idzie od razu do pracy. :-(

Ola,łap! :-)

nowe_sloneczko.jpg

reklama
Do góry