reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Witajcie po długiej przerwie dziewczyny :sorry2: Na wstępie bardzo was przepraszam za moją nieobecność. Dużo się w moim życiu pozmieniało ostatnio i też dla tego nie zaglądałem do was. ;-) Pozdrawiam was cieplutko no i jak tylko będę miał czas będę zaglądał i na pewno wtrącę się w jakąś dyskusję no i powiem wam co takiego się u nas pozmieniało :) A właściwie teraz wychodzę pozałatwiać coś i dziś jak wrócę napiszę ;-)

cześć Pirrllott:-):-):-):-)

reklama
Mieszkanie jest do odniewienia, mamy kupe dziur na ściane, bo obrazkach i innych rzeczach. Chcieliśmy bardzo dzieciom zrobić kolorowe ściany, żeby było żywiej w naszym domku (5 osób plus dwa koty to za mało ;-))
Przedpokój mamy malusi a pomalowany jest na ciemny pomarańcz. Nie lubię takiego koloru i chcemy zmienić na coś jaśniejszego, żeby troszkę rozjaśnić tę norkę ;-)

Ale się rozgadałam na temat tego malowania :)

Z kupnem mieszkania fajna opcja, dopóty nie jest to na kredyt... Bo z kredytami dzisiaj jest różnie i czasem psikusy mogą być... Coś wiem o tym, bo w banku pracuje... Ja dopiero się obudziłem po wczorajszym dniu pełnym wrażeń... I jakoś stwierdzam, że ta rozmowa z teściem to chyba jedyna rzecz, którą ostatnio dobrze zrobiłem....

Mama Julci - bardzo fajnie, że inwestujesz w przyszłość dzieci w tak rozsądny sposób... :) Popieram popieram...

Z kupnem mieszkania fajna opcja, dopóty nie jest to na kredyt... Bo z kredytami dzisiaj jest różnie i czasem psikusy mogą być... Coś wiem o tym, bo w banku pracuje... Ja dopiero się obudziłem po wczorajszym dniu pełnym wrażeń... I jakoś stwierdzam, że ta rozmowa z teściem to chyba jedyna rzecz, którą ostatnio dobrze zrobiłem....

Mama Julci - bardzo fajnie, że inwestujesz w przyszłość dzieci w tak rozsądny sposób... :) Popieram popieram...

cześć my się nie znamy
A dobrze mi się wydaje, że Twoja żona pisze również na forum BB?

Ostatnia edycja:
nie wiem czy kochana czy nie, nie mnie jest oceniać, nie udzielam się na jej watkach tylko widziałam ją kiedyś na Poznaniu, bo ja tez tam kiedyś zaglądnęłam i skojarzyłam sobie Wasze daty w suwaczkach!

reklama
Do góry