• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
pirrllott to widzę, że zaczęło Ci się powodzić... no właśnie grunt to znaleźć tą osobę, z którą może się nawet góry przenosić...

założenie radia to wcale nie taka trudna rzecz... tylko trzeba także ponieść koszty... ZAiKS i serwery... ale to zależy od wielu czynników...

Pirrllott nawet nie wiesz jak się ciesze z Twojego szczęścia :-)
Naprawdę bardzo bardzo!

Widzę, że równiez tworzycie sporą rodzinkę;-)
Im więcej tym lepiej (I fajniej) :-p:tak:

Gratuluję!!!

Nie było mnie zaledwie godziny a już tyle napisaliście :-p Muszę ponownie się do tego przyzwyczajać... A ja od 2 miesięcy mieszkam w Dąbrowie Górniczej. Poznałem w pracy pewną niewiastę i właśnie z nią mieszkam i z jej dwiema córeczkami;-) Natalką co ma 7 lat i Juleczką wiek 4 latka to tyle co mój Dawidek i Aruś :-) Więc mieszkamy sobie w domku jednorodzinnym w 7demkę :-) Razem pracujemy z moją księżniczką a dziećmi pomagają nam się zająć nasi rodzice czyli moja mama i jej mama. Obydwie się tak zgadały że aż nie mogą się doczekać aż się obydwie spotkają na ploty :-D Na razie tworzymy wspaniałą i zgraną rodzinkę i myślę że tak już będzie :) No więc dla tego też nie miałem czasu na internet. Też robiliśmy remoncik w domku a niedługo zamieszczę wam zdjęcia Natalki i Juleczki ;-) Pozdrawiam was :-D

No to tylko pogratulowac.Pamiętasz jak ci mówilam a raczej pisalam ,że znajdziesz tę swoją połówke....nie wierzyłeś.Jednak czasami warto posluchac starszego..hehehehe

pirrllott to widzę, że zaczęło Ci się powodzić... no właśnie grunt to znaleźć tą osobę, z którą może się nawet góry przenosić...

założenie radia to wcale nie taka trudna rzecz... tylko trzeba także ponieść koszty... ZAiKS i serwery... ale to zależy od wielu czynników...

HE he jak na razie przenosiliśmy wspólnie meble ale myślę że i góry dalibyśmy radę razem :tak: a co do radia to pomysł przedni.

Pirrllott nawet nie wiesz jak się ciesze z Twojego szczęścia :-)
Naprawdę bardzo bardzo!

Widzę, że równiez tworzycie sporą rodzinkę;-)
Im więcej tym lepiej (I fajniej) :-p:tak:

Gratuluję!!!

No to tylko pogratulowac.Pamiętasz jak ci mówilam a raczej pisalam ,że znajdziesz tę swoją połówke....nie wierzyłeś.Jednak czasami warto posluchac starszego..hehehehe
Tafojka Jest bardzo wesoło a nawet zwariowanie :tak: Dziękuję że podzielasz moją radość i proszę pozdrowić ode mnie Tomasza ;-)

Mamo Julci Teraz mi głupio że nie wierzyłem ale co racja to racja :-) chciałem się już schować i żyć tylko pracą a w pracy mnie szczęście znalazło :sorry2:

reklama
Pirlotku,siemaaa! W końcu! :-) :tak: :tak: :tak: I gratulacje z okazji zmian w życiu!!! :-)

Justyś,zazdroszczę remontu! Ja uwieeeeeeeelbiam takie zmiany. :-) :-) :-) U Nas,jak dobrze pójdzie,to jutro przyjedzie stół do kuchni i tez się szykuje mini - remoncik. :-D A jak nie jutro,to będzie w piątek. :-) :-) :-)

Zuzia moja już śpi,a ja właśnie powalczyłam z pazurkami i zmieniłam kolorek i wzorek. :-D :tak: :tak: :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry