reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
No pirrllott teraz to ja się modlę, żeby mi się w końcu z moją żonką ułożyło... :-)

No co do radia to trzeba by pomyśleć co ludzie lubią, jakie gatunki muzyczne... A w sumie Ja resztą mógłbym się zająć... Ale to pomyśle na dniach, bo musiałbym się skontaktować z administratorami... Pomysł przedni a nóż wypali...

Agutka ja UWIELBIAM zmiany w mieszkaniu !
Ja właśnie kompletuję meble do pokoju dzieci:-)

Mam dziewczyny i chłopcy pytanie jak ściany są kolorowe, łóżko kolorowe to czy meble też byście kupowali kolorowe czy już w kolorze drewna?

Ollka22 to prasowanie to masakra jakas... uzbieralam tego niezla gore! ale zawzielam sie wczoraj ze dzis sie z tym uporam ... a tu juz kolejne pranie sie skonczylo... eh jak juz mowilam wczesniej nic mi dzis nnie idzie i samotnie jakos ... dobrze ze wy jestescie....

Pirrllott GRATULACJE!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ollka22 to prasowanie to masakra jakas... uzbieralam tego niezla gore! ale zawzielam sie wczoraj ze dzis sie z tym uporam ... a tu juz kolejne pranie sie skonczylo... eh jak juz mowilam wczesniej nic mi dzis nnie idzie i samotnie jakos ... dobrze ze wy jestescie....

ja nie mówię o tym co na mnie czeka :szok:

dzisiaj się biore, bo Tomek pojechał w delgację i będę sama z Maluchami więc wieczorkiem spotkanie z żelazkiem:dry:

reklama

Pirrllott GRATULACJE!!!
chyba wszyscy prasowanie odkaldaja na puzniej.
ja zawsze czekama z mam caly stos rzeczy do poprasowania.
ale ja prasuje rzeczy an wyjscie i tylko to cotrzeba

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry