reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
kurde ile znajomych nas odwiedzilo:szok::szok::szok:kochaja jednak nas:tak::tak::tak::-)no a ja spoznialska:zawstydzona/y:no nic mam nadzieje,ze tak bedzie czesciej;-)dobranoc wszystkim:-)

nie przesadzacie przypadkiem dzisiaj z tym pisaniem??

jadra krótka rozmowa telefoniczna i tyle nadrabiana :-)

Phantas jak milo ze jestes:-)nie musisz nadrabiac bo zadnej afery nie bylo:-D:-D:-D:-p:rofl2:

ech - a już myślałam że znów jakiś wątek szpiegowski będzie :dry::sorry2:

Witam Phantas my się jeszcze nie znamy... :-)

Cześć NickPain - jeszcze nie, ale tutaj to się szybko nadrabia :-)

czesc!!! gdzie byłaś jak Cie nie było????:rofl2:

phantas, co tam u Ciebie? gdzie byłas jak ciebie nie było ? ;-) studentko Ty nasza :-)

na odwyku od BabyBoom :-) - żartuję oczywiście. Trochę w pracy, trochę inne rzeczy zaprzątały mi głowę ale o tym to może nie tu.....

jaki tu ruch, znajdzie się jakaś miejscówa dla mnie?:-p

dla Ciebie zawsze - Tato trzyma Ci miejsce :-)

zapraszam na martini:tak:;-)

ja tam ze słodkim czerwonym się przyłączam :-)

kurde a ja piję Pepsi

wyłamujesz się ;-)

Ooo,cześć zakochana! ;-) Dawaj te szczegóły! :-p

tutaj to tylko o tych miłosnych mogę pisać

Z P. jest bez zmian, tzn wciąż jest, on wciąż się nie określa, ale przecież ważne są czyny a nie słowa :-) (tak tak - uczę się uczę). Jest dobrze (odpukać w niemalowane - no pukać mi szybko!!! ;-)) Ostatnio prawie codziennie zasypiałam przy nim :-) ach - jak ja tak lubię - przytulić się i zasnąć czując jego bliskość :-)
rozmarzyłam się;-)
Mam nowe fotki - ale muszę zrzucić, jak to zrobię to oczywiście Wam pokażę :-)

reklama
Do góry