Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
On pokazuje również, że matka jest nie tylko matką karmicielką, ale kobietą, żoną, partnerką.
Rolą ojca jest wyznaczanie granic i reguł.
Witam,Hana: jakoś daję radę
Jagoda: na pewno jest odwrotnie i to oni muszą ciągle po Tobie sprzątać i zamykać klapę w toalecie![]()

, powiem, że chciałabym, ale ciężko mi przebić ten mój męski naród 
, m. Cię kiedyś do nas zaprosił
, jak mnie nie było 

Lubi. :-) Ale nie w dużych ilościach - zaraz chrząka i udaje,że kaszle,hehehe.![]()
![]()
![]()
Hahahahahahahahahahahahahaha!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No i się wydało.
![]()
![]()
![]()
To się dopiero zaczęło!![]()
![]()
![]()
![]()
.
, a Ty się jeszcze śmiejesz - nununu 
kurde ile znajomych nas odwiedzilokochaja jednak nas
:-)no a ja spoznialska
no nic mam nadzieje,ze tak bedzie czesciej;-)dobranoc wszystkim:-)

Sorki NickPain,ze zadam to pytanie,ale czy nie jest bez sensu pisac to wszystko,skoro twoja zona tez korzysta z bb i w kazdej chwili moze czytac co ty piszesz?
Ufam jej i wierzę, że nie śledzi moich postów, tak jak Ja to kiedyś robiłem... Jak twierdziłem, że bb mi odbiera żonę...
I nie musisz przepraszać za zadawanie pytań, bo jestem osobą otwartą... Na wszelkie sugestie...
Nie napisałem, że to zrobię, tylko, że chciałbym... A znając mnie będę miał jeszcze 15 innych pomysłów, które będą dla mnie lepsze... Ale raczej mojego strachu nie przezwyciężę... Tak, tak wiem jestem czasami dziwny...
jak się tylko chce
...........widze jak mala patrzy na tatusiow przychodzacych z dziecmi do parku, i naprawde az robi sie przykro.
ona jest coraz starsza i zaczyna rozumeic ze taty nie ma, tak naprawde.
widze ze jej kolega ktory miezka obok nas czesto chodzi z tata i mama, a oan tylko z mama...

.
.