Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zadzwonil po 10 latach i chcial sie spotkac,chcial mnie zabrac na wesole miasteczko i takie tam....to sie go pytam czy on wie ile ja mam lat a ten debil ze wie i mam 12 lat

normalnie mnie rozwalil na calej lini
(a mialam 17)dobrze ze nie musze tego dupka widywac
Majus super ze bilansik sie udal,my w grudniu idzemy znowu na szczepienie
tym raze trzy szcszepionki na raz
czarno to widze
czesc laski ja tylko na chwilke... mam pytanko do was wszystkich,czy macie moze po waszych dzieciach kombinezon na zime w rozmiarze ok 80-86 ewentualnie 92... bo chce kupic Zosi na zime ale uzywany,obojetnie jaki kolor. tzn chcialabym ladny niebieski kolorek,ale jakby ktoras z was miala rozowy,czerwony zielony to z checia odkupie...
....to sie go pytam czy on wie ile ja mam lat a ten debil ze wie i mam 12 latnormalnie mnie rozwalil na calej lini
(a mialam 17)
Dzien doberek:-)
Wczoraj bylismy na bilansie 2latkow i wszystko w jak najlepszym porzadku,a co najbardziej mnie cieszy to to ze lekarz powiedzial ze juz prawie nie widac ze Karol jest wczesniakam,bardzo szybko nadrawia ze tak powiem zaleglosci.
hmm 

;-)
:-)
wrzucam mięsko (ja robię zupki na skrzydełkach),chwilę je gotuję po zagotowaniu,następnie dodaję warzywa (marchewka,pietruszka,seler i zieloną częśc pora),no i sól i buraczki (część trę,a część wrzucam w całości,no i te co są całe wyrzucam po ugotowaniu razem z w/w warzywami). ;-) Gotuję 40 minut i gotowe.
;-)