Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-) Zuzia i G. jeszcze się pieszczą w łóżku,hehehe.
:-)
Ale gdzieś pewnie w okolicach 116 i powiem Ci,że do końca zimy wystarczy,bo ta rozmiarówka jest jakaś taka mała. 
A co do chodzika,to Zuzia tez w nim wędrowała.

.....A On po jakichś 40minutach wrócił z ogromnym bukietem z czerwonych róż .......
Nie mówię "dzień dobry",bo do dobrych zaliczyć go nie można - Zuzia Nam się pochorowała. :-( Kaszle i smarkusia. :-(
........ a Twoja oliwka jeszcze w pieluszce???
Cześć dziewczyny,
mam pytanie moje dziecię odkryło istnienie kciuka i nie wyjmuje go z ust. Co z tym zrobić.........:>
... Potem bawiliśmy się trochę... Na rękach jak Ją nosiłem to co chwile się rozglądała, a jak spojrzała na mnie to uśmiechała się zakrywała rączkami twarz i się przytulała do mnie... Serce się cieszy...
...
no a i musze sie pochwalic ze Kacper juz chodzi w chodzikuwiem ze to nie zdrowe ale dlugo go nie trzymie.tak mu sie to spodobalo ze teraz jak widzi chodzik to zaraz krzyczy i sie wyrywa
![]()
Wiesz mi to sie wydaje ze ludzie czasami za bardzo wszystko biora do siebiejak by to naprawde bylo takie szkodliwe to by nie produkowali wkoncu to dla dzieci jest
a ile frajdy maja
![]()
Cześć dziewczyny,
mam pytanie moje dziecię odkryło istnienie kciuka i nie wyjmuje go z ust. Co z tym zrobić.........:>

zaczeła kiedy miala wlasnie okolo 4 miesiecy- poprostu czegos jej brakowało,a takie male dziecko ma potrzebe ssania, Zosia smoczka nigdy nie chciala
a probowalismy chyba ze wszystkimi rodzajami,od zwyklych smoczków po rozne dziwne i drogie ale nie i koniec
paluszek lepszy;-) więc narazie nic z tym nie robie,bo ona sie uspokaja przy tym swoim paluszku i w sumie odrazu zasypia kiedy jest zmeczona z tym palcem.. czytalam ze do 2 lat moze go ssac,potem bede probowac ja oduczac tego nawyku. moja siostra tez ssala kciuka i mama mowila ze obwiazywała jej go bandazem i sie oduczyla,ale bylo trudne