• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

phantas do Łodzi to myślę, że wpadniemy przejazdem do Wadowic, bo czasem jeździmy przez Łódź choć nieczęsto :-)
albo w jakiś weekendzik :tak:

Ja źle znoszę krytykę:eek: a w kuchni jej nie dostaję choć nie wiem co bym zrobiła gdybym usłyszała coś złego ;-):sorry:

Raczej starałam się poznać co Tomasz lubi, jakie przyprawy, mięska i sałatki i teraz mu dogadzam w miarę możliwości i umiejętności. Ale słuchajcie biorąc pod uwagę to, że jeszcze żadna kobieta nie gotowała mu porządnych codziennych obiadów to i tak jestem the best :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzisiaj przywożą nam meble, tralalalala, ale sie cieszę :P
(do pokoju bliźniaków)
W końcu te stare brzydkie białe, cieżkie meble pójdą do śmietnik!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
<jupi>

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki
maly spi więc mam chwilke
nalesniki się smazą- będą z farszem miesnym z sosikiem grzybowym:-p
plaga jakaś czy coś, bo ja też
u mnie tez czekam na @ z odstawienia---nie wiem jeszcze w jaki dzien ale obstawiam dziś...

a powiedz jak się masz? i czy nie jestem wscibska ale czy coś zapowiadało to co się stało?-- byłaś smutna ostatnio:-(
Ja tez... Oj ja tez...
w koncu jestem szczesliwa z Moim łośkiem :-)
Kto by pomyslał ze chlopak w ktorym podkochiwalam sie cale gimnazjum po tylu latach bedzie moj ;-)... Fakt faktem - kilka kilo mu przybylo, ale to takie urocze przytulic sie do takiego Miska :-D
gratuluje i oby to tak potrwało:tak:
Wczoraj miała Andrzejki, więc przebrałm ją za cyganeczkę, co to wrózy z ręki i była bardzo zadowolona.
tak tak, bije się w pierś, że zaniedbuje ostatnio BB, to znaczy się, podczytuję ale nie piszę, jakoś tak nie mam weny twórczej do pisania.
Tafojka, Phantas, Ola, Hana :-)
Masz śliczną córcię i na pewno pięknie wyglądała---------- a z tą weną to chyba teraz tak jest
Hana31 i Tobie miłego, tabletki to yasminelle...
pytałam bo ja tez biorę yasimnelle i sie troszke martwie bo praktycznie miałam okres 2 tyg. pozniej cały czas plamiłam - 2 dni prawie czyste a za chwilę znowu okres i nie wiem czy to tylko pierwszy cykl taki czy coś nie tak:sorry:

dobra zmiatam tymczasem bo naleśniki przypalam:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry