• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Faceci zawsze tak mają... Ja tam też się nie kwapiłem chociaż wiedziałem co czuję... Wolałem okazywać niż mówić... :-)

A o koledze z Poznania to zapomniałyście... Nu nu nu nu...

reklama
jakie pusto?? jakie pusto?? Dziecię trzeba spać położyć a potem chwila dla siebie ;-)(trzeba troszkę w zimę "promieni słonecznych" zakosztować:-)), powrót do domciu, herbatka i jestem z powrotem :-)

cześć NickPain

witam dziewczyny:))
Agutka ogromne gratki dla Ciebie i G:))
naprawde super waidomosc:))))

Natka super ze corcia juz zaczyna chodzic, buziaczki dla niej:)

a tak wogole to mloda dzis w dzien nnie spaal, wiec szybko zasnela, ja bylam sie poopalac a teraz wkoncu mam troche spokoju

będzie wszędzie jej pełno i zaczniesz tęsknić za czasem, gdy leżała i nie kręciła się między nogami, a potem siniaki od nauki chodzenia ;-) - fajnie będzie. Obyś mógł to widzieć na co dzień bo wiele stracisz, a są to chwile, które już nigdy nie powrócą.

Nick Pain już niedługo:-)

Cześc Ollka, miło Cię widzieć :-)

Phantas połozyłam Maluchy o 19.40, tylko, że z większym dopiero teraz skończyłam ćwiczyć matmę (orłem nie byłam:sorry:) bo we środę ma sprawdzian:baffled:

A teraz relaks przy lampce wina, phantas Ty jesteś smakoszek winka więc się przyłącz bym sama nie piła ;-)

Jestem ale niewiem co pisac:sorry:maly na szczescie spi,nauczyl sie dzisiaj miny robic i zamiast zasypiac to sie wyglupial:-D:eek:dostal dzisiaj swoja pierwsza szczoteczke do zebow,tylko ze chce ja gryzdz caly czas bo sylikonowa jest:-D:-Di jak go gilga po podniebieniu to sie smieje:-D:rofl2:wariatek maly:-p

reklama
tafojka - oczywiście, że mam winko nalane - tylko nie chciałam tak sama popijać więc napisałam o herbatce ;-) Lampka czerwonego jest dobra na trawienie, a i zasypia się lepiej ;-)

A co do matmy - mam nadzieję, że ja mojej młodej nie będę musiała pomagać bo z matmy to ja wybitnie kiepska byłam :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry