reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

oficjalnie chce powiedziec ze Zosia od dnia 1 grudnia sama chodzi
TO BYŁ PREZENT URODZINIWY DLA CIEBIE :-)
SAMYCH RADOŚCI W ŻYCIU :tak::tak::tak:
Dobra dziewczyny - dzika decyzja podjeta - CHCE Z NIM MIESZKAC!!
Jestem go pewniejsza niz to bylo w sprawie zamieszkania z M.
Jednak zanim to nastapi musi zdobyc jeszcze jedno serducho - Adaska :-)
I potem zobaczymy co dalej :-)...

Ps. JA ZGINE W POZNANIU :-o !! Nie lubie duzych miast
a kto będzie z Adasiem jak wy do pracy i szkoły pójdziecie ???

Ollka22 - nie jest tak źle... tylko, że M. sobie coś z nogą zrobiła... wymieniła tyle rzeczy, że nie pamiętam co jej w końcu z tą nogą jest... i powiedziała, że jak chce to mogę w sobotę przyjść pomóc jej zająć się Maludą... bo sama będzie w domu i mówi, że sobie zbytnio nie poradzi... załatwiłem sobie urlop w pracy i idę na cały dzień... pomimo tego, że jest tak jak jest... nie żywię do Niej żadnych pretensji ani nic i mam nadzieję, że z jej strony też tak jest... i w sumie to się cieszę i na dzień spędzony z Maludą, ale także na dzień spędzony z Nią... nawet nie musimy rozmawiać, ale sama jej obecność obok sprawia, że czuję się lepiej o wiele... w końcu to miłość... i nie ważne co będzie dalej, ale ta miłość będzie... ;-) i jestem z siebie zadowolony, że zaczynam podchodzić do tego wszystkiego tak jak powinienem...

Bardzo optymistyczne wieści
i oby to był dobry początek porozumienia
i nodze potrzebny jest całus na wyzdrowienie :-p

PHANTAS myslę że nie ma co przeciągać tego wszystkiego
zrób sobie prezent mikołajkowy i powiedź magiczne słowo
a zobaczysz że będziesz wyła nam tu ze szczęścia :tak::tak::tak:

reklama
dziewczyny mam pytanie, czy nie wku*wia Was ta reklama konkursu mikołajkowego na programie 1 i 2 TVP????? SZTUCZNA I UDAWANA. to ta gdzie ten z zespołu FEEL mowi,ze jak byl maly to chcial byc piosenkarzem i ze jest sklonny do poświęceń aby zjeśc z kims co tam wygra ten konkurs kolacje..:eek::oo::eek::oo:

:baffled::baffled::baffled:

bosze.... masakra jak dla mnie. jak widzimy z M ta reklamę to sikam ze smiechu:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry