reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Czesc Tafojka:-D
pewnie wszystkie robia porzadki przedswiateczne
ja tez w trakcie,ale zrobilam sobie kanapeczki do zobacze co slychac

moja chora ma angine,chociaz dzis juz tak nie kaszle tak bardzo
a noc byla bardziej spokojna

oki lece do porzadkow
milego weekendu
bede jeszcze :-D

dzien dobry:)
a my juz pozadki mamy porobione wiec weekendziek abrdzos pokojny.
rano udalo mi sie wyskoczyc na targ, kupic sobie kilak rzeczy wiec jestemz adowolona
Oliwka wlasnie bajke oglada a ja kawke pije.

Cześc mamuśki.Ja znowu na chwilke.Mam nadzieje,że wkrótce znowu będe mogła z wami pogadacjak wcześniej...We wtorek przywożą mi modem więc będe mogła swobodnie do was zaglądac.U nas święta za pasem.Porządki porobione.Jeszce tylko gotownie....Cholewka w tym roku na wigilii mam 18 osób w tym Leszka swatów z Niemiec.Roboty co niemiara.Pomału podszykowuję sobie potrawyświąteczne.Dzisiaj robiłam uszka a jutro pierogi.Pomroże więc roboty w środe będzie mniej.

Dobry wieczor:-),jak tam u was goraczka przedswiateczna juz trwa?,u mnie w pelni normalnie w dzien nie mam czasu zeby zajrzec do was.
Witaj Majus,Mamo Julci,Olka:-D
JEJKU dzis nikogo nie bylo:szok: szok
Majus chyba wszyscy w ferworze zajec przedswiatecznych,ja dzis dopiero nie dawno wlaczylam komputer od tego co wczoraj pisalam w poludnie:tak:roboty jak to zawsze przed swietami sporo,dobrze,ze ja tylko jutro ide do pracy.

Cześć - ja tylko na chwilkę.
Zaraz idę lulać.
Młoda śpi dzisiaj ze mną. Katar na szczęście jest taki średni, kaszel wciąż jest a dziś wieczorem zaczęła płakać, że ją ucho boli :-( - bidulka.
Dzisiaj przyniosłam choinkę i bombki. Jutro rano jadę zawieźć moje zwolnienie do pracy, potem po prezent dla mamy i jej męża, potem zaczniemy ubierać choineczkę i już będzie świątecznie :-).
O 15-tej mamy jakieś spotkanie gwiazdkowe w przedszkolu i mam zamiar iść tam z Oliwcią :-)

Ach - pomalowałam kuchnię :-) Jutro zrobię fotki i wstawię, no i ten obiecany kibelek także :-)

Idę spać.

A forum wymiera czy jak ??:baffled::confused2:

reklama
hej dziewczyny, nas troche nie bylo bo ogolnie swiat wywrocil nam sie do gory nogami:-(
jak pojechalam do Gdyni i zdazylam rozpakowac sie w hotelu zadzwonila mama ze sa w szpitalu,ze Niko znow zlamal noge(mial juz zlamana na swieta wielkanocne-wtedy podejrzewali u niego wrodzona lamliwosc kosci ale na badaniach w Szczecinie profesor powiedzial ze nie ma) a tu znow to samo i z przemieszczeniem:-(
takze ja odrazu spowrotem, to bylo najdluzsze 400km w moim zyciu no i 17 dni od 30 listopada spedzilismy w szpitalu na wyciagu:-(
oczywiscie ordynator szpitala powiedzial ze Nikus ta chorobe ma na 99% i teraz czeka nas mnostwo badan...
ja dzisiaj ide zlozyc wymowienie z pracy bo niestety za krotko tam pracuje zeby dostac pozniej wolne na wszystkiebadania a zreszta nie pojechalabym juz kolejny raz na szkolenie, juz i tak schudlam 4 kilo od poczatku miesiaca:-(
takze u nas za bardzo przeswiatecznie nie jest(Niko ma gips i nie moze nawet siedziec) ale i tak sie ciesze ze juz jestesmy w domku bo byly prognozy ze swieta spedzimy w szpitalu...

Zobacz załącznik 105684

Zobacz załącznik 105685

Do góry