reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

CZESC,ja sie tylko przywitac i zmykam do Oli zobaczyc czy je
ja jeszcze musze dzis wyskoczyc zrobic reszte zakopow i tacie prezent kupic chionka bedzie pewnie ubierana po poludniu,bo wczoraj i w niedz nie mialas sily

Natka dziekujeza zyczenie,robie Oli urodzinki w swieta,musze jeszcze kupic swieczke na tort "4"

reklama
phantas ja tez czesto mam takie dni, tym bardziej teraz jak Nikos marudzi podwojnie przez to ze sam nie moze sie poruszac:baffled: tyle ze on nawet jak ja placze to nic sobie z tego nie robi takze i tak jestes w lepszej sytuacji;-)

Aga my tez sie dolaczamy z zyczeniami!! napewno imprezka bedzie udana i takiej zyczymy:tak:

a u nas juz pachnie wszystkim naraz na caly dom takze juz powoli wczulam sie w swiateczny klimat;-)

Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia życzę:
Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija.

kartkawitecznaye7.jpg

Ostatnia edycja:
Jutro nic nie robię

Dzisiaj już dokończyłam zakupy, potem ponownie posprzątałam mieszkanie, nawet balkon umyłam, pranie całe zrobione, prasowanie też. Pazury wypiłowałam, brwi wydepilowane - jutro luzik :-) :-)
Rano zrobię śniadanko i już :-)
Pierwszy raz tak mam. Do tej pory jeszcze sprzątałam aż do samej Wigilii i ledwo się wyrabiałam, a w tym roku już wszystko mam zrobione :-)
Ach
Idę spać

Życzenia jutro ;-)

Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół.
Większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy, że mu kiedyś sie przydarzy.
Może cicho bez hałasu wyjeżdżając gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z wspólnej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śnieg popada z rana.
Może tak jak to lubicie licząc dziury na suficie, sami zresztą chyba wiecie, gdzie najlepiej się czujecie.
Takie dla Was mam życzenia w dniu Bożego Narodzenia

OLA I OLIWIA

Skacze aniołek, skacze po chmurkach, niesie życzenia w anielskich piórkach, niesie w plecaku bombki i świeczki, a w walizkach złote dzwoneczki.
Wesołych świąt!! :biggrin2:

Ja tak wpadam bez pomyslu bo nie lubie zyczen;-)
ja tez juz dzis prawie nic nie robie i nic mi sie nie chce normalnie:-pno i jakos wolno ten czas leci ...

Z okazji świąt Bożego Narodzenia
życzę Wam wszystkich marzeń spełnienia.
Smacznego karpika,
tłustego śledzika,
barszczyku czerwonego,
a pod choinką prezentu pięknego.
Szczęścia zdrowia i radości,
niech na waszych twarzach uśmiech zawsze gości.:-)

Wszystkiego dobrego na Święta życzą:
Justyna, Tomasz, Fiodor, Amelia i Oliwier:happy:

reklama
Z okazji Swiat Bozego Narodzenia zycze wam wszystkiego najlepszego.
Spelnienia najskrytszych marzen,samych rodosnych w zyciu zdarzen.
Mnostwo prezetow pod choinka i zawsze usmiechnieta minke.
A w nowym roku kochajacej osoby przy waszym boku.
Maja i Karolek.

Do góry