reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Niech świateczne życzenia mają moc spoełniania,
te całkiem błahe i te ważne,
te dostojne i te ciut niepoważne,
niech się spoełnią.
Marzenia o które warto walczyc,
wartości którymi warto się dzielić,
przyjaciół z którymi warto być i nadziei,
bez której nie da się żyć.
WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU
zyczy Agnieszka z Aleksandrą

reklama
christmasbt8.jpg

Wesołego jajka!
Oj,to nie ta bajka!
Przepraszam, pomyłka miała być choinka!
Więc...
Życzę karpia smacznego,
Mikołaja bogatego,
Szczęścia i radości,
Prawdziwej miłości
I uśmiechu od ucha do ucha
icon_biggrin.gif

Pięknych,magicznych,rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia życzy Ania i Wiktoria

811850uxylcw67j3.gif

Przepraszam,że dopiero dzisiaj ale chciałabym i ja złożyc wam życzonkaSą słowa zwyczajne, proste, piękne. Słowa znajome, bliskie, ciepłe.... Słowa magiczne, które otwierają serca, duszę i budzą myśli. Z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku życzę Tobie ciepła rodzinnego, niegasnącej przyjaźni oraz światła, które zawsze prowadzi tam, dokąd zechcesz... Niech Nowy 2009 rok przyniesie dobre zdrowie, siłę woli i wytrwałość i niech opiewa w same sukcesy!

I ja sie witam:-)
Basiu duzo zdrowka:tak:.
Nam swieta mijaja spokojnie bez ''nie proszonych gosci'',a raczej jednego goscia.Rodzinka sie zjechala wczoraj to dzis mamy spokoj i jestesmy w malutkim gronie.

Czesc :-D Jak tam świeta mijają???
u nas spokojnie,wczoraj urodzinki byli rodzice,siora z mala i mezem
Oli z prezentow zadowolona,a na mszy jak bylismy grzecznie stala przy mnie
dzis ma byc chrzesmy moj,to jedyna rodzinka w Kr,inna mamy ponad 200 km stad,no tak jest ja się wyprowadza za "chlebem"

BASIU duzo zdrowka i odpocznij sobie dzis troche jak samutka jestes
MAJUS ja nie mialam i nawet sie bym niespodziewala,ze ktos od niego przyjedzie,a tatus tez by sie nie zjawil,bo w tym miesiacy przecholowal na calej lini:wściekła/y:,bo mikolaj,urodziny i swieta to dla niego zaden pretest,aby dziecko odwiedzic tak samo jak rok temu,a w tym miesiacu nawet alim nie wyslal,bo po co,bo w grudniu to malo wydatkow jest

reklama
Czesc Aga jak bym opisywala mojego exa ja alimentow tez w tym miesiacu nie dostalam:wściekła/y:,dobrze ze mialam sobie kase odlozone.A to ze sie nie interesuje Karolem juz mam gdzies jego sprawa i jego sumienie.

Do góry