reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Witam sie:-)
Olka duzo zdrowka,my tez dolaczamy sie do chrujacych na 15:30 ide z Karolem do lekarza,ma temperatuje i co gorsza biegunke,a mnie tez cos chyba grypa lapie ale najadlam sie tabletek to moze mnie nie rozlazy,a co z Karolem to sie okaze.

reklama
Ollka buziaki dla Was dziewczynki :)
Zdróweczka życzę!

Dzieciaki były przeziębione jak byliśmy w Wado, ale eurespal jest dobry na wszystko i Fiodorowi calpol i po krzyku :) na szczęście.

Ja poprasowałam. Zostało mi jeszcze sporo. Wczoraj wieczorem Tomasz prasował, bo mi się nie chciało a dzisiaj ja troszkę. Po świętach muszę Wam powiedzieć, ze chyba z 6 pralek było a teraz nie ma kto prasować :P

a tak w ogóle to dzień dobry...

Czesc wszystkim,jestem w kafejce chwilowo i wpadam zeby wam zyczyc szczesliwego nowego roku,mniej zmartwien i spelnienia wszystkich marzen,oby ten nowy rok byl lepszy.Niewiem moze po nowym roku zaopatrze sie w jakis sprzecik ale to raczej sa znikome szanse...no to narazioe tyle,trzymajcie sie cieplutko,buziaki dla dzieci..

witam mamusie:)
ja też chora ale wicie co? dam sposób warto spróbować. Ja na dziś już miaąłm umówioną wizyte u lekarza ale chyba sobie ja odpuszcze bo czuje się juz lepiej. Zjadąłm 4 ząbki czosnku z chlebkiem, potem jeszcze mleczko + miód i też czosnek blee... no i na ten katar to zrobiłam inhalacje z amolu. Wiecie co? katar zniknął nagle. Dziś jeszcze kaszel i gardło ale chyba jakoś sobie samo pójdzie.

A mój Alanek dzielny bo nic na razie nie załapał od mamusi. Poszeł z babcia na spacerek a ja odpoczywam.

Ja też przyłącam się do życzeń i życzę Wszystki mMamusią wszystkiego Naj Naj!!!! spełnienia marzeń szczęscia , radosci z maluszków , zdrówka i miłosci tej na która każda z nas zasłużyłą sobie jak nie weim co!!!!!

a ja zostałąm dziś zaproszona na sylwka na imperzke domowa. Kurcze w sumie nie wiem czy mma isć. Bo tam jest taki koleś którego strasznie nie lubie a zapewne będzie pytał gdzie mój mąż a ze u nas wszystko świerze a ja nie cche robić zamieszania wokół własej osoby. No i wszsycy będa w paracha ja sama wiec napewno będa pytania. W sumie to mam to gzies ale troche nie weim czy jestem już na to gotowa.

to ja się melduję :happy:
za dnia nie bardzo mam jak bo dzieci do poniedziałku mają jeszcze wolne
i jakoś tak szybko czas ucieka

wszystkim chorowitkom całuski :tak:

cześć SOFI :-) czytaczu podglądaczu :-D

gdzie PHANTAS ??????????
hop hop maleńka gdzie jesteś ?

reklama
hej babeczki

basia u mnie tez czasu brak--- po powrocie kupa robty - na zmiane pranie - prasowanie:sorry2:... malemu spanie w dzien odpadło - w nocy zasypia koszmarnie - ciagle do niego latam bo budzi sie z płaczem- wczoraj walczylam do północy:sorry2:

pozdrawiam wszystkie tymczasem:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry