reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Hej. Ja koniec roku zaczynam z takimi informacjami ze siedze i podtrzymuje szczenke przed opadnieciem...
Jak M dostal pismo od komornika, przylecial z tekstami jak to mnie kocha, rodzine mamy zakladac, on taki samotny... NO ale nie dalam sie na to - jak sie ostatno okazalo, caly czas mieszka ze swoj dziewczyna!! Caly czas... Ostatnio mnie zagadala ( ;-/) i cos tam zebysmy sie juz nie klocily i wogole... No ok, napisalam wiec ze zycze im wszystkiego najlepszego skoro znowu sa razem... A ona w szoku ze jak to ZNOWU razem, mieszkaja caly czas ze soba... :-o...
No i tk jak zaczelysmy rozmawiac, tak jak zaczela pytac, co bylo przez wakacje miedzy mna a michalem, tak szczerze wszystko jej napisalam... Nie bede mu tylka kryc...
No coz... Powiem wam szczerze ze zal mi dziewczyny :-)... Naprawde jej wspolczuje bo marnuje zycie przy zaklamanym idiocie... no ale "glupota ludzka nie zna granic" :-)... Niech robia co chca, poki nie mam z nimi nic wspolnego to jest mi to obojetne...

Ja dzisiaj ide na impreze sylwestrowa... Nie mam za chiny ludowe ochoty na to bo ide z kolezanka i jej chlopakiem... Czuje sie jak 5 kolo u wozu :-/... niestety...

reklama
witam sie i ja:)

Majus duzo zdrowka dla Karolka.
ja sie czuje lepiej ale Oliwka wygalda nadal zle,w sumeit o bez zmian.
antybiotyk nie pomaga.
zobaczymy jak bedzie dalej.

JA TAKZE CHCIALA ZYCZYC WSZYTKIM SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU:)

Stary Rok odchodzi wielkimi krokami,
niech więc złe chwile zostaną za nami.
Niech Nowy Rok przyniesie dużo zdrowia,
radości a przede wszystkim morze miłości!

Wszystkiego naj,naj dla wszystkich na BB

duzo zdrowka dla chorowitkow:-D

dzień dobry w nowym roku

oby przyniósł wzruszające chwile,
dużo spokoju i miłości,
uśmiechu na codzień, zdrowia
a jak już to wszystko będzie to worka pieniędzy

miłego dnia:-)

Aby ten rok był dla Was jeszcze bardziej szczęśliwy,
niż poprzedni!
Spełnienia wszystkich postanowień,
a przede wszystkim zdrówka!
Bo,jak ono jest,
to reszta już się ułoży. :tak:

nowy_rok_1.jpg

agutka z Rodzinką :-D

reklama
Dziewczyny ja tez wpadam z najlepszymi noworocznymi zyczeniami, zeby kazda z nas pouklada sobie zycie tak jak to sobie wymarzyla, zeby ex'owie nie zatruwali nam tych pieknych nadchodzacych dni;-)
no i zdrowka bo to najwazniejsze:tak:

Agutka gratuluje, przez ten szpital i brak czasu nie wiedzialam ze szykuje sie weselicho!!!
Wszystkiego naj kochani, super zabrzmial podpis pod twoimi zyczeniami i zycze wam zebyscie juz zawsze byli taka kochajaca sie szczesliwa rodzinka ;*:rofl2:

Do góry