basiu ja też jestem z tobą:-)
będe myśala o tobie jutro i trzymam kciuki. Pomyśl sobie ze nawet jakbym miało być cieżko to najważniejsze ze to w końcu sie skończy a potem to tylko już spokój w życiu wieć warto
basiu a moze twój mąż z tą grypą to próbuję się wymigać od jutrzejszej sprawy, wiesz nerwa to on musi mieć duzego zwłąszca ze wie jak nabroił w życiu.
ty wiesz ze prawda jest po twojej stronie a on wie ze jest gnojkiem i nawet jak się do tego nie chce przyznać myśle ze w takich chwilach chłowiek przytomnieje.

no i trzęsie portkami jak nie wiem bo boi sie ze się wstydu naje.
A mój m dzis przywiózł mi kase alimenty i do tego jeszcze dług zaciagniety u moich rodziców. Pomyślałam co mu zostało z wypłaty bo w tym miesiącu u nich nieciekawie bo nie ma roboty i siedzi na postojowym. Wiec spytałam a on na to że 30 zł. uuu.....
szkoda mi go bo ma niewesoło, no fakt mamusia da mu jesc ale ma wydatki tak czy siak i co on zrobi to ja nie wiem. JUz chciałąm nawet dac mu czesc alimentów chociaż 100zł ale się powstrzymałam w ostatniej chwili bo..
jak mieszkał u nas to miał sie dobrze , miał kase za nic nie musielismy płacić bo rodzice nam pomagalij ak mogli a on widac tego nie doceniał, teraz poczuje jak to jest in oi chyba los na nim się zemścił z tymi problemami teraz . A gdzie był jak sama byłam z dzieckiem? a gdzie był jak mnie krzywdził. Zresztą to ja zostałąm sama z dzieckiem i to ja musze wszystko mieć na swojej głowie a on jak kawaler teraz fruwa wieć nie będę go załowała.
wiecie no moze sie zejdziemy też tak nieraz myśle ale z drugiej strony ??? niby czasem sie stara a zdrugiej strony jest taki oschły?
w sumie to z drugiej strony nie ma mnie gdzie zabrać bo nie ma kasy i na wynajęcie by nie było mieszkania, no i jeszcze długo nie bedzie bo długi jeszcze do spłacenia czekaja u moich rodzicó takze jeszcze trzy mieisące spłacania tak myśle. wiec też w sumie nie ma jak się zabrać za naprawianie naszego małzeństwa. A z drugiej strony nie było jeszcze z jego strony ani słowa przeprosin ani nie okazał żadej skruchy.
oj troche się rozpisałam ale chyba tak bedę bu u mnie wszsytko świerze i dużo znaków zapytania