• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Czesc Kobitki
ja sie tylko przywitac,bo pracy b.duzo
jem sniadanko tj drozkowke
wiec mialam chwilke wejsc

MAJUS co ty robisz po 6 przed kampem,spac nie mozesz???
Basia pozew bez orzek o winie miala tak mi sie wydaj,
bo inaczej to by trwalo nie wiadomo ile
MIŁEGO DNIA,BUZIACZKI

Wczoraj poszlam spac razem z Karolem(o 21:-p),a dzis juz po 5 bylam wyspana,nie mialam co robic to przed kompem siedzialam.
I nie strasz mnie,bo ja chce rozwod z orzekaniem o winie.
Ale u nas dzis snieg pada normalnie swiata nie widac.

reklama
czesc dziewczynki
u mnie jedno juz odfrunęło wiec troszke spokoju zapanowalo w domku-----ufffffffff
dzien jak co dzien - praca - a pozniej walka o przetrwanie na polu walki:sorry2: mat sam nie wie czego chce a do tego coś kaprysi przy jedzeniu - malo zaczął jesc i ciągle piciu wola:sorry2: ale się zbytnio nie przejmuję...
to się kolezanka nagadała:-D:-D a może by tak coś więcej................?????????????????????

dobra ide wszamać kolacyjkę
tymczasem

hi wieczorkiem :happy:

u nas polała się krew :-(
Kacper wywrócił Kube a ten walną w łózko, rozcią sobie język i to porządnie
kwi było mnóstwo , byłam przerazona jak momentalnie miał usta pełne :szok:

Wczoraj poszlam spac razem z Karolem(o 21:-p),a dzis juz po 5 bylam wyspana,nie mialam co robic to przed kompem siedzialam.
I nie strasz mnie,bo ja chce rozwod z orzekaniem o winie.
Ale u nas dzis snieg pada normalnie swiata nie widac.
no wiadomo o 5 nie bedziesz sie krzatala po kuchni czy domu bo bys innych pobudzila,a ostatnio nie moge o 5.30 czy 5.40 wstac do pracy,albo usnac nie moge albo budze sie w nocy,albo jedno i drugie

Majus w twoim przypadku to raczej nie bedzie problemu o pozwie o orzekaniu o jego winie,bo jest oczywiste,nie jestescie razem dwa lata prawie,a on w tym czasie zalozyl nowa rodzice i splodzil dwoje dzieci,wiec nie bedizesz raczej miec problemow tym bardziej,ze w akcie urodzenia chyba beda mialy twojego meza wpisane

reklama
hi wieczorkiem :happy:

u nas polała się krew :-(
Kacper wywrócił Kube a ten walną w łózko, rozcią sobie język i to porządnie
kwi było mnóstwo , byłam przerazona jak momentalnie miał usta pełne :szok:
oj biedne maluszki, wszystko juz dobrze
ząbki cale
uciekam wykapac mala i pewnie spac,bo jestem zmeczona
wiec milego wieczorka i jak cos do jutra

Nowe wątki

reklama
reklama