reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

phantas ale Ci dobrze:-) a raczej ale Wam dobrze;)

Cara ja myśle to co Ollka. Daj se spokój z nim.. i dla mnie tez by sie liczyło to że kasa jest, a nie to kto ją przysłał, ważne że masz co dac dziecku do jedzenia,a nie rozwodzisz się nad tym czy to twój fagas(sorki za określenie) czy jego Natalka kase ci dała..:eek::oo::oo: dziwne,bardzo dziwne....

agutka:-)

tafojka:-)

reklama
dziękujemy za zyczonka:-)

ja wlasnie wrocilam od lekarza, mam zapalenie gardła, antybiotyk i zalecone siedzenie w domu:baffled:

ide po kawke;-)

MARTUCHA wszystkiego najlepszego dla Nikolaska z okazji urodzin ode mnie i duzo zdrowka dla ciebie

Ola juz po kolacji i przemyla sie po poludniu wiec zobacze czy ja teraz drugi raz bede myla
po poludnie fajnie minelo,Oli rysowala rysunki dla bacbi i dziadzi

a co u was sie dzialo ciekawgo:-D???

czesc babeczki

ja jak zwykle tylko na chwilke bom zmachana a jutro jeszcze dopracki:sorry2:... ale za tydzien mamy ferie wiec bede miala troszke czasu---- malolatkapojedzie na zimowisko a młody do niani a mamusia................same wiecie:-D

witam nowe mamusie:-) zapraszam - ja choc w papierkach niesamotna to tak na prawde w zyciu codziennym bardzo sama i malo rozumiana:tak:

martuszka - najlepsze zyczonka dla nicolaska--- nim sie obejrze to moj łobuz bedzie miec dwa:-D

phantas - a z kim to o 15 lezalas w wyrku:cool::cool::cool::-);-)
cara - no coments
agutka miło Ciebie widziec w dłuzszej wypowiedzi:-D:rofl2:
tafi - jak maluszki................... dziewczynki - powiedzcie w jakie madre zabawy bawicie sie z dzieciaczkami?........ moj najchetniej kuchnie by wyniosł... czasami autkami sie bawi:sorry2: a tak w garach siedzi:-D

pozdrawiam laseczki

Hana moja ma teraz etap ciastoliny i kolorowanek.
a w przerwie siedzi w kuchni, dostala na swieta taka z biedornki, mamy do tego zestaw z pralka imala potrafi tam siedziec dosc dlugo.

tylko do wsyztkiego potrzebuje towarzystwo, jakos nie lubi sama sie bawic.
teraz juz spi, w sumie to od 19.

Dobry wieczor:-)
Hana moj Karol tak samo pobawi sie troche autkami,klockami,i tez sporo czasu spedza w kuchni.Jemu do szczescia jest potrzebna lyzeczka,szklanka i najlepiej jak jest w niej kawa albo cherbata na dnie zeby mial co mieszac.

reklama
dobry wieczór wam :)

witam nowe twarze :)

Olka22: mnie jakoś ominął w życiu ojciec który ucieka i nie płaci alimentów :baffled::baffled::baffled: ciekawe dlaczego :happy:

Do góry