Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
majus wyobrazam sobie.
ale i tak dobrze ze juz sie zabralas za to, ja dalej odkladam
a piszesz na jakims przykladzie?
bo ja w ogole nie wiem jak to ma wygladac
Olka ja tez na szczescie slubu nie bralam
tylko tak sie nosze z zamiarem podania go o alimenty, juz kiedys czytalam na ten temat troche ale odpuscilam(chociaz to moje postanowienie noworoczne);-)
wczesniej wysylam mi kase w miare regularnie, zawsze mial tam jakies spoznienia ale w miare bylo ok.
a teraz od listopada nic, kupil kilka zabawek w grudniu i nawet na szpital mi nie wyslal(musialam zaplacic za lozko, poza tym ciagle kupowalam takie podklady, nawilzacze itd)
tym przegial juz calkowicie bo ja siedzialam 24h na dobe przy malym a jego nie dosc ze nie bylo to jeszcze nie raczyl pieniedzy wyslac
ale oczywiscie bezczelnie klamal ze wyslal
za dwa miesiace minie rok jak sie nie widzial z malym, dlatego chcialabym te alimenty i ograniczenie praw zeby nie bylo ze sobie przyjedzie po takim czasie i np powie ze go bierze a ja nic nie bede mogla zrobic
a w ogole to wam sie nie pochwalilam ale mam randke w sobote