reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
a macie nie bede taka:-p
my uwielbiamy carte dor milka:-) pychota

Olka ja po mojej imprezce mam dosc na caly rok ale bylo warto

Olka bo sa przepyszne:-p a w netto maja duzo taniej niz np w Bomi czy w Piotrze i Pawle, my tam zawsze kupujemy:tak:

a ty chcesz Oliwke dac teraz od wrzesnia do przedszkola? zapisywalyscie juz sie gdzies?bo tak ostatnio zastanawialam sie kiedy to trzeba i w ogole....

agutka a jak u was z tymi zajeciami co chcialas Zuzke zapisac?

Marta,wypełniłam wniosek. :-) I zapisałam Zuzię na popołudniową grupę (od 15 - 19),z tego względu,że Ona jeszcze do południa śpi. ;-) Ponoć było bardzo dużo chętnych,ale na tę grupę poranną,no i musieli na popołudnie poprzerzucać,a nie wszystkim rodzicom to odpowiada. ;-) W tym tygodniu ma być jeszcze zebranie z rodzicami dzieci,które zostały przyjęte i jeśli komuś nie będzie odpowiadała ta popołudniowa grupa,to Zuzia ma bardzo duże szanse. :-)

Martucha musze ja dac do przedszkola, chociaz ona jak narazie jest na nie, no ale sadze ze jak zacznie chodzic to zmieni zdanie.

u nas w przedszkolach zapisy sa w kwietniu.

dobra dziewczyny ja uciekam do lozka.

dobranoc

no wszędzie lody i lody a ja sama w łózeczku:rofl2:
no dobra... juz nie będę=== ale juz na kwieniówkach mi sama narobili:-p
no a juz myslalam ze bede miala jakies zajecie!!!
hana a na dlugo przyjechal tu do pracy??
?
eeeeeeeeeeee no nigdy nie wiadomo:sorry2::confused: dzis juz np imprezuje kurna - jeszcze mi zboczy z toru;-) a na jak długo to nie wiem... to niby awans ale jak WYYYYBUDUJĄ :-D autostrade to będzie w domku z nami mieszkał i dojezdzal:tak:

kurka cos mi apetyt słuzy ---- chyba zajadam samotność:dry:

Aga byloby super, ja chyba nawet bym wolala takie godziny bo Niko tez spi w poludnie, poza tym rano pewnie nie chcialoby nam sie wstawac:-p
ale w sumie to nie dostalyscie sie na te popoludnie i teraz Zuzia moze wskoczyc jak ktos zrezygnuje czy jeszcze nie bylo wynikow?

Marta,no właśnie się nie dostała na pierwszy rzut,bo było strasznie dużo podań dzieci z okolicznych wiosek,no,a te miały pierwszeństwo. ;-)
A ta poranna grupa jest od 10 - 14,czyli to są praktycznie Zuzi godziny spania. ;-)

reklama
zaczytlam sie o niejadkach i nie zauwazylam posta:-p
agutka to zycze wolnego miejsca:-D
zmykam spac bo pewnie i tak juz spicie, do jutra!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry