reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

a my nie mamy h&m a to moj ulubiony sklep:crazy: co za wiocha:sorry2:
Agnieszka to widze ze zakupy udane, a jak te naprasowanki wam wyszly??

dziewczyny slyszalyscie ze maja jeszcze przyjsc mrozy i snieg??:szok:

reklama
Martucha idz zloz podanie do mopsu i umow sie na wywiad z pracownikiem socjalnym.

Agutka super zakupy:)
a jakich puzli szukalas??

ja niedawno jak z Oli bylam to chcialam zobaczyc jakie zabawki ja interesuja... no i ona to wszytko ogalda i odklada...

hana kolejny raz nawoluje sie do swojego miasta:-p:-)
a my nie mamy h&m a to moj ulubiony sklep:crazy: co za wiocha:sorry2:
:szok:
TY - matuś nawołujesz do gorzowa a u Was hm nie ma:szok::szok::szok: o nie..........:-) zartuje - ale ja tez lubię:tak:
Ale teraz,kiedy Zuzia już śpi... Jakoś znowu mi tak nie za lekko na duszyczce... :-( :zawstydzona/y:
agutka - coz to za smuteczki masz - nic się nie zdradzasz co u Was???

ja juz w wyrku z lapikiem
cos maly niespokojnie spi:dry: ciekawajestem czy sie wyśpię?
dobrej nocki:tak:

Marta,fajniutko. :-) Jutro postaram się wkleić zdjątka. :tak: To są takie jakby łatki. ;-) I niedrogo,bo za 3szt dałam 9,90zł. :-)

Ola,takich jakichś zwykłych,ale żeby nie miały więcej niż 6 części. A najmniejsze,jakie znalazłam,to były 12. :dry: Owszem,był takie wkładane zwierzątka,czy pojazdy w odpowiednie dziury na deseczce,ale mi chodziło o takie najzwyklejsze puzzle. ;-)

Hana,a co tu dużo mówić... Od listopada ciągnie się za Nami jeden problem,doszedł kolejny i tak sobie żyjemy. :-( :sorry2: No,a na dodatek G. wylądował w sobotę w szpitalu. Ale nie pytajcie dlaczego,nie chcę o tym pisać... Przynajmniej nie narazie... :no: :zawstydzona/y:

Olka dzieki napewno zloze:tak:

hana nie martw sie mam pod nosem Szczecin i tam jezdze do galaxy:-D:-D:-p

dobra laseczki ja zmykam, milej nocki;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry