reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
dzień dobry

znowu nie było mnie tu kilka dni, ale net mi wciąż siada :-( Tak się na nich zapiekliłam, że zmieniam dostawcę internetu. Wiecznie coś nie tak, wiecznie do nich dzwoniłam, ale w yum tygodniu to już przegieli. Ja w domu na zwolnieniu cały tydzień siedzię i internetu nie mam. Szlag człowieka trafia.

Dzisiaj zadzwonili do mnie z poradni, że przyszły moje badania cytologiczne i że jest coś nie tak i że muszę iść do nich raz jeszcze, ale tym razem na pobranie wycinku z szyjki macicy :baffled: na pewno wszystko ok - bo jak inaczej??:baffled:
Dzisiaj idę na badanie.

Aaaa - w końcu odmówiłam tamtą pralkę i zdecydowałam się na inną :-) - teraz czekam na boscha, no i zamówiłam nowe mebelki do pokoju Olisi. Będą za jakiś miesiąc :-( ale warto poczekać bo mi się naprawdę podobają.
http://www.intermeble.pl/dziecinny/1598/

witam

Phanttas mebelki super:))

a co do wynikow to napewno beda ok.

Martucha u nas remont peica robi administracja, ale rpzy tym pozadny balagan jest.
sadza i brud doslownei wszedzie.

a my od jutra bierzemy sie za malowanie pokoju.

a dzis dosc szybko uwinelismy sie ze sprztaniem.

milego weekendu dziewczyny:))
bo nie wiem czy bede miala kompa wogole podlaczonego.

dobranoc

to znowu ja

wróciłam z plot u koleżanki :-)

wyniki - żadne wyniki - badanie 27-go marca, ake lekarz mi powiedział, że to na pewnoo nie rak

o boże, ale jestem śpiąca - literek nie widzę - w takim razie - dobranoc.

dzień dobry;-)

phantas super ze z badaniami ok, kurcze tez musze sie wybrac do gina, ciagle odkladam:zawstydzona/y:

a mebelki super, ale zazdroszcze takiego pokoiku Oliwci:-)

a ty co takie poranne pobudki robisz?? my wstalismy o 9.20:szok:

Dzień dobry. :-D

Kuchnia pomalowana!!! :-D :-D :-D W godzinkę z kawałeczkiem. :-D Na taki śliczny żółciutki - budyniowy (było napisane cytryna ;-) ) kolor,achhhhhhh,jak mi się teraz podoba Nasz domek!!! :-D :-D :-D Jeszcze kurde,muszę sobie pomyśleć nad kolorem łazienki. ;-) :-p Za wielu kawałków ścian tam nie ma,bo większość zajmują płytki,ale zawsze jakiś inny akcent,niż biały by tam był. ;-)

Phantas,mebelki ładniuchne. :-) A ze zdrówkiem wszystko będzie ok. :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry