reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dobry wieczór, ale tu dzisiaj pustki :-(

My dzisiaj na spacerku byliśmy, spotkaliśmy Piotrka znajomego spacerującego z psem i Olisia spokoju mu dać nie chciała, wciąz za nim chodziła i go głaskała i chichotała przy tym niemiłosiernie - słodka była. Chowała się za drzewa, a gdy podchodziłam i mówiłam, że ją znalazłam to mówiła że nie chowa się przede mną tylko przed nimi i że "to chłopaki mają mnie znaleźć" - wymiękłam - chłopaki - P. ma ponad 30 lat a tamten coś koło 45 :-)

Dzisiaj udało mi się uzyskać wpis do indeksu. Jutro indeks do dziekanatu :-) Wszędzie było napisane, że Ci co się starają o stypendium muszą oddać indeks do 15-tego, ale dzięki Bogu w związku z tym, że 15-ty wypadł w niedzielę to można do poniedziałku :-). Jak mi drugi semestr pójdzie tak dobrze jak pierwszy to stypendium nam zagwarantowane :-) - jeśli tak pójdzie - oby - chociaż już widzę, że łatwo nie będzie :-(
P bierze prysznic, ja już w łóżeczku, popijam cincina z sokiem pomarańczowym, Olisia śpi od 20-tej :-)
Jutro do pracy :-(
Aga - Twoja młoda jeździ na hulajnodze?? Bo ja się zastanawiam czy mojej nie kupić.

reklama
czesc
ja jak zwykle sie przywitac
PHANTAS Oli dostala hulajnoge na dzien dziecka w tamtym roku i smiga bez problemu,sasiadki jest 3 miesiace starsza i jezdzila na hulajnodze jeszcze w zeszle wakacje nim ja kupikam swojej
a moja jak czasem widzi pani z psem jak wracamy z przedszkola to mowi,mam kupoisz mi zywego pieska lub kotka

dzień dobry :)
My już po remoncie, wyszło bombowo, ale nawet opisać nie mam sił ;-)
Może uda się później zdjęcia jakieś porobić, ale jakby coś to nie tu ;-)
Muszę się wziąć za prasowanie, bo zaległości mam straszne. Odezwę się może potem.
A póki co to życzę udanego popołudnia :happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry