reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Dzień dobry przy kawce. :-)

z6394769X.jpg

My tez sie witamy w tej piekny sloneczny poranek.
na Igoogle mam sloneczko bez chmurek i faktycznie za oknem identyko:-)

trzeba szybko sie ogarniac i korzystac

Dzień dobry przy kawce. :-)

z6394769X.jpg

hmmm gdyby to było takie proste. niektóre banki nie będą na to patrzeć.

Majus wszystkiego naj, naj, najlepszego z okazji urodzinek !!

dołączam się!!!!

A tak w ogóle to witam.

Od wczoraj staram się dostać na stronę gdzie mogę zapisaćc gabi do przedszkola publicznego i dupa nie ma szans - wczoraj próbowałam do 2 w nocy....bez komentarza

reklama
Dzien dobry:-)
Dziekuje dziewczyny za zyczenia:-):-)
A u nas okropnej pogody ciag dalszy co prawda swieci slonko ale jest strasznie zimno i do tego wiatr,musimy cos wykombinowac do zabawy w domu.

Do góry