Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Oliwcia ogląda minimini, zjadła już 4 danonki, pije mleczko. Dopiero jak się Cliford skończy to pójdzie lulać.
Przywieźli mi dzisiaj pralkę. Ale się cieszę :-):-):-) Jest mniejsza od poprzedniej :-) Mam przez to o wiele więcej miejsca w łazience. Ale chyba najbardziej cieszę się z tego, że ma taki szybki 15-sto minutowy program :-)
Phantas a na jaka pralke sie zdecydowalas??
bo chyba gdzies to ominelam.
my mamy pralke 2 lata i wlasneizaczyna sie psuc, tzn pranie sie konczy, wszytko sie wylacza,a te wszytskie swiatelka zaczynaja migac na zmiane.
już pierze :-) ach, jak fajnie (miałam taką 10-cio czy więcej letnią amicę, więc tak naprawdę jakiej bym nie kupiła i tak bym była zadowolona). Chciałam jeszcze kupić AEG lavamata, ona chyba jest zaraz po MIELE, ale przeważyła jedna rzecz - podobno mają strasznie drogi serwis, no to już nie miałam wyboru. :-)
ach - zapomniałabym - dzwonili dzisiaj, że są już meble dla Oliwci. Ale się cieszę, będzie miała śliczny pokoik :-) Na dostawę umówię się na przyszły tydzień a w sobotę jak wrócę ze szkoły to odmaluję pokój Olisi - tak o jakiejś 22 :-) ale co tam, nic mi nie będzie, a ona będzie miała czyściutko i nowiutko :-)