reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Heloł! :-D

A ja dopiero teraz,bo wcześniej musiałam iść coś załatwić. ;-) A rano malowałam łazienkę. :-p:laugh2: pół godziny mi to zajęło,hahaha. :-D :-D :-D :-p

Dziś na obiad spaghetti,a popołudniu zabieramy się za robienie
Martowej pizzy. :-p Kurde,drugi dzień u Nas leje! Deszcz na przemian z gradem! :wściekła/y: A wichura taka,że "łby ukręca"! :wściekła/y:

reklama
Agutka to mamy dzis to samo na obiad:))

pogoda u nas tez paskudna,chociaz teraz przestalo padac.

Basiu dobrze ze ex cos robi. wkoncu czasem do czegos moze sie przydac

hej babeczki

widzę ze normalnie remontowo wszędzie - czy ja tez mam cosik pomalować:dry:
agutka - w sznie tez paskudnie:dry:ale jeszcze troszke - w przyszłym tygodniu ma być ładnie:tak: ja dzis tez mam w planach pizze:-p juz mi slinka cieknie
basia widzę ze trzeba się rozwiezc zeby m się wziął do roboty -moze jeszcze chce wrócić, odkrył jak ważni dla niego jesteście, zmienił się :-D:confused:
ola, marta, majuś:-)
tafi - Ty widzialam ze jestes - jak imprezka i spotkanie rodziców no i remont pokazuj:tak:

ja isę cieszę spokojem, błogim spokojem ale zaraz po mojego malego wariata jadę

Basiu,właśnie! Ex łaski nie robi,haha. :-D :-p

Ola,a sama robisz,czy taki z torebki? :-p Jak sama,to poproszę o jakiś fajny przepisik. ;-)

Hana,a co tam dobrego na nią położysz? :cool2: :-D
A co do ładnej pogody,to już się doczekać nie mogę!!!

Ostatnia edycja:
Agutka od spagetti to u mnie jest moj tata, on robi wszytko sam, przepyszne jest.

weekend podobno ma byc juz ladny, ja sie ciesze bow sobote juz mama wraca. Oliwka nie moze sie doczekac.

Ojej! A mamcia to już na stałe wraca tak? Ale Oliwia będzie miała radochę! :-)

Ola,to poproś tatę o przepis. :tak: Bo mi te z torebki już się nudzą. :baffled:

A może któraś z
Dziewczyn ma jakiś dobry przepis na spaghetti,co? :-D ;-)

Agutka mojej mamie narazie sie konczy urlop bezplatny i 1 kwietnia wraca do pracy.
kolejnego urlopu narazie nie dosatnie bo jedna jej koelzanka zpracy jest po szpitalu, i teraz czesto chodzi an badania i bierze sporo wolnego. wiec musieli by kogos dodatkowo przyjac.

a Oliwka pewnie ebdzie zachwycona bo bardzo teskni za babcia.

Agutka ja wiem ze moj tata daje tam pomidorki, papryki, napewno koncentrat pomidorowy,a co do przypraw to nie mam zielonego pojecia.
a no i miesko,chociaz robi tez z kielbasa i tez jest dobre.

a takiego z torebki to ja jeszcze nie jadlam.

dziewczyny wypisywalyscie juz podania do przedszkoli??
ja rok temu oddawalam i nawet danych exa nie musialam wpisywac.
a teraz to bylo pytanie czy ktores z rodzicow ma ograniczone badz odebrane prawa, i do tego na potwierdzenie jest potrzebny wyrok sadu.
mam nadzieje ze inne przedszkola se odpuszcza takie pytania

Ola,ja Ci powiem,że na necie widziałam przykład pisma,które u Nas się wypełnia i było właśnie napisane w nim też o tych odebranych/ograniczonych prawach. No i trzeba to potwierdzić wyrokiem sądowym. :tak:
U Nas "akcja" dopiero 1. kwietnia się zaczyna. Już się boję tych kolejek... :sorry2:

reklama
u nas tez ogolnei pierwszego kwietnai, tylko jedno przedszkole ma wczesniej.
z jednego to sobie z neta sciaglam wniosek i tam nie ma takich pytan.
dlatego sie zdziwilam.
w zeszlym roku w zadnym tego nie bylo.

Agutka a do ilu przedszkoli oddajesz podania??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry