Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam Kochani!!! ale Pociechy wasze urosly mam PROBLEM w sumie nie wiem co mnie napadlo ale w ostatnia sobote wyladowalam w lozku z moim przyjacielem ... nie mam pojecia jak do tego doszlo ... ale teraz ma straszna schize przed ciaza chociaz wszyscy wtajemniczeni mowia ze nie ma powodow do obaw... ale kurcze to byl pierwszy seks po ciazy po roku i 3 miesiacach ... i mam taka panike ze hej ! powiedzcie prosze cos madrego...
Ja się zaraz wkur*ię z tą pogodą!!!
Od rana zamieć śnieżno - deszczowo - gradowa!!! Na 5 minut pojawia się słonko i od nowa to samo!!! Ja nie chcę 3ci dzień trzymać Zuzi w domu!!! :-(
Ssaweczka,eeeee tam,na pewno nie zaciążyłaś. ;-) I rozumiem,że się boisz... To pewnie przez to,co Cię wcześniej spotkało... A następnym razem się zabezpiecz,hehe.