reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Ssaweczka,no to się tymbardziej nie bój. ;-)

Ola,jakbyś zgadła z Tą Moją Zuzią,hihi. :-D Co do pizzy,to Nam ta wczorajsza została na obiad i właśnie zaraz będę ją jeść! :evil: :-D
A wieczorem wpraszam się na Twoją,hehehe. ;-) :-p

A ja mam chęć zrobić na jutro pulpeciki z żółtym serem w sosie z pieczarkami,ale,jak będzie padać,to kicha,bo ser się skończył i nie będzie po niego jak wyjść. :baffled:

wy przestancie juz o tym jedzeniu bo ja mam pusta lodowke, rozmrazam jak wyjezdzam a tez mi sie chce jesc:baffled::happy:

agutka to o ktorej zuzia wstaje ze ma w poludnie drzemke, tez tak chce??!!!

a tak w ogole to moj syn znalazl smoczek w walizce i chodzi z nim po domu i tak mega smiesznie wyglada:-D:-D a jak mowie do niego "ciuś ciuś taki duzy chłop a smoka ma" to mowi "mamo idź kompka" (ze do kompa mam isc):-D:-D:-p

reklama
u mnie, raz prószy śnieg, raz pada mżawka, raz jedno z drugim, i raz na godzinkę na chwile pojawia się słońce :-(:-(:-( A ja mam półbuty na sobie!!!!!
Nie dość, że przez top błoto w pracy muszę się przedzierać to jeszcze się powiększyło przez tą pogodę.
A do tego jeszcze na budowie coś robili i uszkodzili rurę. Nie mamy wody już od 9, dobrze, że mamy dużo mineralnej :-)

Dziadek Oliwci siedzi teraz u mnie w domu i skręca jej mebelki :-) Mam nadzieję, że jej się spodobają :-) przemeblowanko od razu zrobię, poukładam jej już dzisiaj wszystko :-) Jedyne czego jej będzie brakowało to..... echa w pokoju :-) bo teraz ma radochę, że jest echo :-)

Ssaweczka - ja Cię nie pocieszę - różnie może być, możesz teraz mieć tylko nadzieję, że nie jesteś w ciąży. Ja gdybym miała takie obawy to już u ginekologa bym była :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry