reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

KObitki gdzie wy jestescie???

Czechow ten domek kupisz spokojnie na allegro zdecydowanie taniej
http://http://www.allegro.pl/item741032633_rozkladany_kotkowy_domek_z_kotkami_od_ziandrzej.html

podobaja mi sie te domki, ale moja ma taki maly domek z lalkami.
a co do prezentu na roczek, ja juz jakis czas temu kupilam
http://http://www.allegro.pl/item733581225_fontanna_z_pileczkami_gratisy_wysylka_8_50zl.html

teraz szukalam czegos od rodzicow, bo mama przed wyjazdem nie kupila
stronki niestety mi sie nie otwieraja
Olka a dlaczego nie mozesz dac wspolnego prezentu z rodzicami,przeciez ty teraz nie masz zadnej swojej kasy,nie masz dochodu,nie jestes chrzesna nie mozecie dac wspolnego prezentu??przeciez masz wystarczajaco duzo wydatkow na mala i na utrzymanie malej
u mnie na ostatnie urodziny rodzice i siora- chrzesna z rodzinak skladali sie na jeden prezent dla malej i nie mialam nic przeciwko

a ja sie pochwale,ze bylismy dzis w biblotece wyrobilam Olusce karte,bo mnie kiedys prosila:-) i pierwsze ksiazki wypozyczone
oraz zbieralismy kasztany,na jednej alejce mala zbierala,na drugiej musialam ja, tyle bylo gowien po psach:wściekła/y:,co dwa,trzy kroki,ze by cos na pewno wdepla jakby zbierala

reklama
czechow dziękuję za książki, dotarły :)

OOO bardzo szybko jestem pod wrażeniem. Miłego czytania.

KObitki gdzie wy jestescie???

stronki niestety mi sie nie otwieraja
Olka a dlaczego nie mozesz dac wspolnego prezentu z rodzicami,przeciez ty teraz nie masz zadnej swojej kasy,nie masz dochodu,nie jestes chrzesna nie mozecie dac wspolnego prezentu??przeciez masz wystarczajaco duzo wydatkow na mala i na utrzymanie malej
u mnie na ostatnie urodziny rodzice i siora- chrzesna z rodzinak skladali sie na jeden prezent dla malej i nie mialam nic przeciwko

a ja sie pochwale,ze bylismy dzis w biblotece wyrobilam Olusce karte,bo mnie kiedys prosila:-) i pierwsze ksiazki wypozyczone
oraz zbieralismy kasztany,na jednej alejce mala zbierala,na drugiej musialam ja, tyle bylo gowien po psach:wściekła/y:,co dwa,trzy kroki,ze by cos na pewno wdepla jakby zbierala

Linki się nie otwierają bo powtarza się początek - wyrzuć to co się powtarza na początku i linki się bardzo ładnie otworzą.

Dobry wieczor:-)
Wpadlam na chwile,ale jak dobrze to bede miala spowrotem neta:-):-)
U nas o.k,co prawda Karola zlapalo przeziebienie ale jest juz dobrze,ale teraz za to mnie dopadlo.Pogoda sie juz u nas psuje to coraz wiecej siedzimy w domu,niestety jesien juz niebawem:-(.

grushka to że teraz Ci dużo obiecuje to nie znaczy , że za dzień czy dwa nie zmieni zdania , skseruj to co masz - lepiej dmuchac na zimne , zbieraj rachunki na małą (jedzenie , zabawki , środki czystości , dodatkowe zajęcia-moja mała chodzi np. na angielski itd.) bo to się zawsze przyda - realny dowód na to , ile wydajesz na małą i ile potrzebujesz - tyle że wydatki na dziecko liczonę są 50 na 50...mnie wyszło , że potrzebuje przeszło 1000 zł więc wniosłam o 1000 , tyle że jak sąd spytał czy wnoszę tak jak w pozwie to powiedziałam że nie i wychodzę z propozcyją ugody 700 zł , ON chciał dac 500 więc sąd przyznał mi 600 z czego bardzo się cieszę :-) A co do widzeń to ja nie mam sądownie ustalonych , gdyż ON nie chce widywac małej i nie wniósł o widzenia , poza tym siedzi za granicą i nie po drodze mu odwiedzic dziecko , nawet nie stawił się na sprawę o pozbawienie władzy rodzicielskiej...

dzień dobry

Ja jak zwykle z kawą od rana :-)

Zawsze zastanawiały mnie takie kobiety - są diametralnie różne ode mnie i od moich znajomych

nie masz czym sobie głowy zawracać ;-) tak naprawdę to k.... są i tyle.
Będą z kimś dla kasy - nigdy się nie zakochają, a pan nawet jak będzie najpierw zauroczony to po jakimś czasie zda sobie sprawę że ona jest z nim dla jego pieniędzy a wtedy nie będzie już tak słodko :-) nigdy nie jest - znam kilka takich przypadków. Ona przyzwyczaja się do kasy i wygody a on ją traktuje jak śmiecia i ma pełno kochanek na boku.

U nas nic ciekawego. Wczoraj planowaliśmy wypad na basen ale Olisia znów nie miała czasu w przedszkolu iść do toalety i popuściła więc za karę z basenu nici :-(

Witam i ja

Wiem że to "pokręcone" kobiety ale ciekawią mnie jak człowieka który ogląda owady przez szkiełko - ciekawi mnie jak wypierają uczucia i głębsze myśli ze swojej świadomości - ale obiektywnie rzecz biorąc nie chciałabym mieć ich w swoim towarzystwie.

A mnie się rusza plomba i muszę iść do dentysty - jupi - nie boję się dentystów ale 100 najpewniej pęknie :dry:

Z tym popuszczaniem to pamiętam że kiedyś też był problem - widzę że pojawił się ponownie.

Aaaa nie wiedziałam - przykro mi u nas też było ale samo minęło - poskutkowała (o dziwo) rozmowa o tym że jak zsiusia wszystkie majteczki z kubusiem puchatkiem to będzie musiała poczekać aż je wypiorę a że wie że piorę co tydzień / dwa tygodnie - to czas oczekiwania na matki jest baaardzo długi....

Słuchaj ja ostatnio robiłam badania moczu czy mała nie ma jakiś bakterii które powodują że popuszcza (okazało się że wszystko jest w porządku) poza tym zostaje jeszcze niedojrzałość cewki moczowej. Nie wiem na ile mała naprawdę jest zajęta i zapomina (jak było u nas) a na ile jest to problem fizjologiczny. To zawsze problem.

reklama
dzien dobry
Phantas moze zrobcie badanai moczu, ja myslalam ze ten problem macie juz za soba.

dzis chyba spedzimy caly dzien w domku, co chwile pada deszcz...

kaszel u oliwi coraz mniejszy, wkoncu wyzdrowieje:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry