Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O jak zazdroszczęHej
Ja własnie wróciłam od dentysty - dwie minuty na fotelu i wylot - nastepna wizyta za rok
ja mam pół szczęki do zrobienia ale kasy brak

tak boje się zmian mimo że wiem że będą na lepsze 

najwazniejsze,ze masz wsparcie i kase,nie bedizesz od nikogo uzaleznionaO jak zazdroszczęja mam pół szczęki do zrobienia ale kasy brak
![]()
Jej aż patrzeć nie mogę ile nas tutaj ... ten u góry ładnie zjebał sprawę tworząc tak beznadziejnego faceta
Ja od paru dni pracuje i jest mi z tym super jak ja się cieszę że nie muszę siedzieć w domu i myśleć ... pozostają wieczory ale mama póki co u mnie mieszka więc nie jest tak źle ...boże jak ja się cieszę że mam takie wsparcie w mamie gdyby nie ona to pewnie bym wróciła do tego dupka ... no ale przecież nie będzie mogła mieszkać ze mną zawsze i boje się co wtedy ... nienawidzę samotności a przecież nie będę faceta na siłę szukać ... no i te wahania nastrojów mnie dobijają ... czemu ja ciągle o nim myślętak boje się zmian mimo że wiem że będą na lepsze
![]()