olakalisz
Fanka BB :)
cześć
brak weny
A ja dziś jakoś wenę mam - dobry humor mi dopisuje...ale zawsze jak mam za dobry , to ktoś mi go psuje....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cześć
brak weny
No macie racje nie ta to inna ale już by mogło się unormować ... Wczoraj był Kuba odwiedzić małą ... oczywiście się już zaczyna ... ryczałam znów jak bóbr jeszcze później pisał że mu źle i że nie wie jak ma sobie z tym poradzić i cokolwiek bym nie mówiła i robiła on wie że będziemy razem i nikt ani nic w nim tej nadziei nie zabije i czas jak nie będziemy razem wykorzysta żeby się zmienić i być lepszym człowiekiem i będzie czekał aż znów będziemy razem ... i ogólnie takie tam ... ja na szczęście byłam wczoraj na imprezie to mnie to nie ruszyło aż tak ale dzisiaj to już jest gorzej ... boże sama już nie wiem czy tęsknie za nim czy ogólnie mam potrzebę bliskości chociaż poznałam wczoraj zajebistego kolesia przystojny i w ogóle i wcale mi się nie chce z nim spotkkać ... z nikim innym nie mam ochoty się spotykać ... zwariować można ... napisałam Kubie żeby zachował swoje uczucia dla siebie ...
PHANTAS - za 14 dni skończę 20