Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jak juz pomyslisz i bedziesz wiedziala o co ci chodzi to usiadz i z nim pogadaj - niech i on ci przedstawi swoj puntk widzenia - bo przeciez skoro sie rozstaliscie to byly jakies powody...Oliwia widziala na reklamie i bawila sie u kuzynki, byla zachwycona...
my mamy dosc duzy zestaw tych zabawek, lecznie wiekszosc z tych podrubek, i jestem naprawde zadowolona.
zawsze to ajkis sposob na zabicie czasu
Był u mnie Kuba ... mówi że przeprowadzi się ze mną gdzie będę chciała zrobi wszystko zostawi wszystko żeby tylko mógł być przy mnie ... powiedziałam żeby poszedł ... ale jest mi z tym tak cholernie ciężko że chyba zaraz zwariuje ... i znowu myśli że skoro chce wszystko rzucić i zrobić wszystko byle by tylko być ze mną to może warto ?! ...boże co ja mam robić :-(
ooo femme przeczytalam twoj post i juz juz ukladalam odpowiedz... ale baska ma 100% racjijak juz pomyslisz i bedziesz wiedziala o co ci chodzi to usiadz i z nim pogadaj - niech i on ci przedstawi swoj puntk widzenia - bo przeciez skoro sie rozstaliscie to byly jakies powody...