reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
moja z dziecmi je zdecydowanie wiecej niz w domu, no i je rzeczy ktorych w domu sie nie dotknie co mnei bardzo cieszy.
nadrabia nabial, ktoregow domu juz praktycznie wcale nei chce.
no i rpzytyla troche odkad chodzi do przedszkola:)

Witam :-) oczywiście wymiękłam ... nie wiem teraz ta zima urodziny Niny święta ... chce spróbować ... chce i już :-p nawet jak mam popełnić błąd to trudno na wiosnę i tak będzie się łatwiej rozstać jak coś ...

Moja mama dzisiaj przyszła i ... kupiła małej pieska na roczek :dry: yorka taki tyciulki ma 2 miesiące :-p ale trochę się wkurzyłam bo my z Kubą chcieliśmy kupić właśnie na roczek Ninie mopsa a cała moja rodzina na czele z mamą że to bardzo głupi pomysł kupować psa itp itd ... aż mnie odwiedli od tego pomysłu a teraz mama mi z yorkiem przyszła :dry: bo okazja od znajomych za 500zł z rodowodem itp...

U nas dzisiaj już śnieg padał ... ale z rana a teraz to już śladu po nim nie ma tylko błoto i kałuże ... nienawidzę jesieni :dry:

czesc,
dawno nie zagladalam :-)
femme- mysle ze to dobra deyzja, czytalam twoje posty wczesniej i mysle ze slusznie robisz dajac ojcu dziecka szanse. przynajmniej bedziesz miala czyste sumienie a jak nie wyjdzie.. trudno,widocznie tak mialo byc.
mi ostatnio czas leci szybciej, staram sie nie myslec o ex, zajmuje sie byle czym zeby tylko nie wspominac. i powiem wam ze jest dobrze :tak:
zapisalam sie na studia, chodze z mala na basen, na rehabilitacje, niedlugo bedzie chrzest małej, ide na wesele, wiec swiat sie kreci ;-)
na weekendy przyjezdza tesciowa wiec ja mam troche czasu dla siebie.
ehh, kurcze dopiero teraz odbijam sobie ostatnie dlugie miesiace kiedy zajmowalam sie Marika NON STOP.. :tak::tak::tak:
pozdrawiam was
olakalisz- co u ciebie?? :-)

Ostatnia edycja:
Byłam dziś na randce...masakra...facet odpadł dla mnie już na starcie...witamy się , a on podaje mi brudną rękę...może jestem przewrażliwiona ale wydaje mi się , że należy dbac o swój wizerunek...nie liczą się markowe ciuchy , zasobnośc portfela czy wygląd...ale czystośc to podstawa....to była teksańska masakra piłą mechaniczną :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry