reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Byłam dziś na randce...masakra...facet odpadł dla mnie już na starcie...witamy się , a on podaje mi brudną rękę...może jestem przewrażliwiona ale wydaje mi się , że należy dbac o swój wizerunek...nie liczą się markowe ciuchy , zasobnośc portfela czy wygląd...ale czystośc to podstawa....to była teksańska masakra piłą mechaniczną :-)
:szok: :-D :sorry:
Witam,

Która mówiła że dziś będzie padał u nich śnieg.... chyba Baśka.... niestety dotarło i do mnie - normalnie mam śnieżycę...... a ja nie mam dla malej butów...ech...

:tak::tak::tak:
u mnie pod oknem nawet drzewo z korzeniami wyrwsało pod cięzarem śniegu
ale powiem wam że jak wyszłam to miałam banana na twarzy bo fajny ten śnieg :cool2: narazie ;-)

FAMME FATAL trzymam kciuki :tak::tak::tak::tak:

i u nas pogoda istnie zimowa ehhh:cool2:

Olakalisz jeszcze pewnie trochę rozczarować będzie zanim trafisz na tą drugą połówkę ale nie przejmuj się;-) nie wszyscy faceci są tacy no ale ten to przesadził i to konkretnie:sorry:

dzięki agutka wielkie:tak:
ja jeszcze urzęduję w domku z małolatkiem a na 14 idziemy na pracowy obiadek:tak:

olkakalisz - przyjdzie czas i odpowiedni facet się zjawi ----------- brudnych łap nie komentuję:sorry:

marta chcesz powiedziec ze w gorzowie pada snieg:szok:

femme fatal - ja również jestem zdania ze lepiej załowac ze się coś zrobiło niż załować ze się czegoś nie zrobiło--- jezeli nie jest Ci obojętny to warto dać szansę:tak: wiem to:tak:

aaa ola - widzę ze postępy u oliwki w spaniu - gratuluję - widzisz--- wszysto się ułoży:tak:

zara wiozę małego do pani

hana i od nas najlepszego w tak ważnym dniu:-)

śniegu nie ma ale zimnica niesamowita, my w domu siedzimy ehhh:confused2:
najgorszy to wiatr:cool: za to jest słoneczko więc chandra nie dopada;-)

witam z kafka :-)

alez ja wam zazdroszcze tego sniegu - ciekawe czy w listopadzie tez bedzie (na 4 dni przylatuje :rofl2:)

auto mi padlo (rozrusznik jak mniemam) - wiec mam delikatny stres...

zmykam po mloda :-)

reklama
witam

Hana wszystkiego najlepszego:)
my dzis w domkuw czesniej bo panie w przedszkolu tez chcialy miec swieto.

u nas od rana wieje paskudnie i pada snieg z deszczem.
dobrze ze przepralam mlodej zimowa kurtke.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry