Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja byłam dziś w banku , bo mi się wyciąg z konta nie zgadzał..... ta menda - dawca nasienia obciążył moje konto kosztem przelewu zagranicznego - zawsze gdy wysyła mi alimenty ja pokrywam tego koszty...ładnie sobie wymyślił![]()

szkoda gadac.

Robi przekaz bankowy czy przelew?
wiem praktykowalam 
)czesc dziewczyny! jestem tu od wczoraj portal jak widze daje Wam wsparcie i radzicie sobie na wzajem, to naprawde dobrze. Ja mam bardzo skaplikowane zycie i to napewno na wlasne zyczenie.... niestety nie jestem mlodka bo mam 36 lat .Kiedy skonczylam 30 zakochalam sie w 4 lata mlodszym facecie dla ktorego zostawilam meza rodzine caly majatek i wyprowadzilam sie daleko do innego miasta. Zabralam ze soba 2 corki ktore wtedy mialy 4 i 6 lat- zostawilam wspanialego meza... dla faceta ktory nie jest tego wart niestety przekonalam sie o tym chyba zbyt pozno ... od soboty wiem ze jestem z nim w ciazy po 6 latach bycia razem. ON wyprowadzil sie zostawiajac mnie i dziwczynki z rachunkami z wynajetym mieszkaniem twierdzac ze nie che tego dziecka...Nie potrafie zrozumiec dlaczego pokochal i wychowywal ze mna moje dzieci a zostawil jak dowiedzial sie ze bedzie Tata??? boze jak mi zle nie wiem co dalej robic....pozdrawiamwitam z poranna kafka nr.2 :-)
nie no trzeba miec tupet jesli chodzi o obciazanie komus konta - zreszta co to za zasady - zeby znikala kasa bez twojej zgody... ja bym sie wybrala do banku i zapytala, kto to zatwierdzil... od razu - z "geba" ze sie nie zgadzam i prosze o wyjasnienie oraz zwrot... powinno zadzialac... i to od razu z dyrektoremwiem praktykowalam
czasem chyba kazdemu wlacza sie tesknota...
no nic lece na miasto... zaczne od ubezpieczalni (sposob jw. tylko zasob slow marniutki)